Ostalo

Bacili se na posao: stanari i stanarke moraju dokazati tko je bolji vulkanizer!

U sklopu tjednog zadatka u kojem stanari moraju potvrditi ili opovrgnuti stereotipe o muškarcima i ženama, BB-ovci su dobili novi škakljivi zadatak muške prirode".

Press
10.04.2018 13:00

Moraju, naime, promijeniti sve četiri gume na automobilu, baš kako bi uspjeli napokonpromijenili predrasudu da žene ne znaju puno o automobilima.

Ukoliko muškarci uspiju promijeniti sve četiri gume u kraćem vremenskom roku od žena, muški tim dobiva bod, a ukoliko žene uspiju promijeniti gume u kraćem vremenskom roku od muškaraca, žene dobivaju bod, čime povećavaju vodstvo na 2:0.", pisalo je u BB-ovom pismu kojeje Lucija pročitala stanarima.

Sinoć je Big Brother pred stanarepostavio trik-zadatak kako bi vidiotko može odoljeti iskušenju i tko više razmišlja o seksu. Muškarci su prvi pokleknuli i naručili striptizetu unutar 15 sekundi, čime su potvrdili predrasudu da muškarci intenzivnije razmišljaju o seksu, te zato djevojke vode s 1:0.

Koji se tim pokazao boljim vulkanizerima, gledatelji će doznati u dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:10 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.