Ostalo

Bojanu je Ribica preokret sezone, dok Anezi voli kad je Lucija dobre volje!

U dnevnom boravku stanari su otkrili što misle jedni o drugima.

Press
26.03.2018 16:53

BB-ovci su se okupiliu dnevnom boravku gdje su iskreno prokomentirali što misle jedniu o drugimanakon skoro 60 dana boravka u kući.

"Mene kod Lucije nije ništa iznenadilo. Ono što volim kod nje je to da je ona jako emocionalna osoba pa volim kad se te emocije ispolje, a još više volim kad je dobre volje. Kad ima tu svoju humorističnu stranu", rekla je Anezi.

"Ti znaš moje mišljenje što se tiče tebe. Iznenađuješ me pozitivno iz dana u dan, definitivno si osoba s kojom se vidim i izvan ovog showa, nema veze što drugi seru po tebi, ti znaš da te ja volim", kroz smijeh je priznala Lucija Ani.

"Lidija, preokret si sezone, zasad i što se mene tiče. Izašla si iz sjene i pokazala da ima puno toga u tebi, osim onoga što si prikazivala u prvom dijelu, brižnost i taj majčinski pristup, što je za svaku pohvalu. Nadam se da ćeš samo tako i nastaviti, ali ipak ću te držati na oku!", šaljivo joj je poručio Bojan, na što je Ribica uzvratila: "Dobro, dobro, dosta je bilo".

Kako ostali stanari vide jedni druge, tko koga simpatizira, a tko ne pronalazi sličnosti, doznajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji u 21:30 sati na RTL-u.