Ostalo

Lucija Antoniju: 'Itekako smo mi završili!'

Gotovo čitava dva tjedna trajao je mir između Lucije i Antonija.

Press
30.03.2018 18:00

Nakon Antonijevog povratka iz tajne kuće, činilo se kako je s 23-godišnjom Splićankom napokon pronašao zajednički jezik.No, kao što smo već puno puta dosad vidjeli, jedna je kriva riječ dovoljna da između njih nastane žestoka svađa i polete teške riječi.

Tako je bilo i danas kada su se osamili u tzv. 'ljubavnom gnijezdu' gdje su ponovno odlučili detaljno analizirati svoj odnos. ''Što mi još imaš za reći?'', upitao ju je Antonio. ''Ništa, rekla sam ti. S**e mi se od našeg odnosa. Nervira me užasno'', bila je izravna Lucija.

''Mi smo previše slični da bismo funkcionirali!'', ustvrdio je 21-godišnjak. ''Možemo mi itekako dobro funkcionirati, nismo to samo jedanput vidjeli'', usprotivila mu se Splićanka, naglasivši kako mu kod njega najviše smeta što se ne može kontrolirati pa često kaže ili učini ono što ne bi trebao.

''I ti da 'pinkicu' manje provociraš i omalovažavaš mene, mislim da bi bilo puno, puno bolje'', branio se Antonio.

Kako je završila žestoka rasprava, doznajte u priloženom videu, a je li Antonio u pravu kada kaže da su njih dvoje jednostavno prerazličiti, ostaje nam tek doznati u novim dnevnim emisijama Big Brothera, samo na RTL-u!