Ostalo

Lucija: Ti si ograničena!'', Ana-Marija: Sa mnom tako sigurno nećeš razgovarati!'

Još se jedna naizgled bezazlena situacija u BB kući pretvorila u žestoku svađu!

Press
12.04.2018 19:15

Ovoga puta glavne akterice sukoba bile su Lucija i Ana-Marija , koje su zaratile, ne obazirući se ostale stanare koji su ih u nevjerici promatrali!

Naime, nakon što se nije složila s Lucijim mišljenjem oko pravila tjednog zadatka, koje je Splićanka kao alfa ženka među svojim timom željela provesti, Ana-Marija se zaputila u ispovjedaonicu kako bi BB-a upitala za njegovo mišljenje i savjet, a taj je njezin potez 23-godišnju Splićanku podosta iznervirao.

'Što si ti njega sad unutra išla pitati? Mene to zanima!'', započela je Lucija raspravu pa, urlajući, dodala, 'znači ti si toliko ograničena da si i njega išla pitati!''

'Ti se tako nećeš razgovarati sa mnom! Ja ti zabranjujem da tako razgovaraš sa mnom!'', uzvratila joj je Velikogoričanka, 'ti imaš tako odvratan pristup prema ljudima''.

I dok dvije temperamentne stanarke nisu birale riječi, ostali su se mogli samo pogledavati, no šokirani Bojan ipak se odlučio za malo drastičniji korak pa se uputio u ispovjedaonicu. 'Je l' se ovo stvarno dešava ili je ovo neki dio zadatka? To nije neki tvojzadatakda one dižu tenzije ili nešto?'', upitao je Bigija u nevjerici.

Koja je to Lucijina odluka bila okidač za novi žestoki sukob u BB kući i tko je prvi popustio, ne propustite doznati večeras od 21:40 sati na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezupoštivanja integriteta izvornog sadržaja.