Ostalo

Marinov otac: 'To je moj sin, a i moji prijatelji kažu da je dobro odgojeno dijete!'

Iza svakog dobrog oca stoji i istinski divan sin – možda i nije poslovica koja je zaživjela u narodu, ali je svakako rečenica s kojom bi se mnogi složili.

Press
05.04.2018 09:00

Poznato je da je odnos oca i sina oduvijek poseban, a takav je i odnos Marina te njegova oca Zorana, koji ponosno prati svaki Marinov korak.

To je moj sin, a i moji prijatelji kažu da je Marin dobro odgojeno dijete. Kakav je u kući, takav je i u stvarnom životu. Da je duže u BB-u, svi bi vidjeli da je pozitivna, dobra duša", ponosno će Marinom otac Zoran Novaković.

BB stanar, 22-godišnji Splićanin Marin Novaković, javnosti je poznat od prošle godine, kada je objavio svoj prvi singl Sahara". Da je mladi pjevač na dobrom putu da ostvari zavidnu glazbenu karijeru, dokazuju i pozitivni komentari obožavatelja Big Brother showa, koji su vidjeli kratki video na Facebooku u kojemu Marin pjeva popularni hit 'Despacito'.

Kao otac, mogu reći da me moj sin nikada nije razočarao. Naprotiv, svojim stalnim radom me činio još ponosnijim", otkrio nam je Zoran.

Još od školskih dana, Marin je upravo kroz razne dramske sekcije i festivale postao jedan od glavnih osnivača kulturno-umjetničke udruge Tugare", u kojoj je još onda bio redatelj mnogih predstava. Na očev nagovor, upisao je i taekwondo, gdje se isto pokazao uspješnim. Međutim, ipak je prevagnula njegova umjetnička duša. Uz upravnu, Omišanin je završio i osnovnu glazbenu školu, dugo godina je pjevao u zboru, a kasnije je bio i jedan od osnivača crkvenog benda.

Marin je veliki radnik ikroz glumu i kroz pjesmu, i to će reći svatko tko poznaje mog sina", kaže Zoran koji mu je velika podrška u životu.