Ostalo

Nastavak dobrotvorne misije: Stanari moraju osmisliti kreativan promotivni video!

BB stanari tijekom čitavog tjedna barem nakratko moraju zaboraviti na razlike i nesuglasice te se ujediniti kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

Press
27.03.2018 12:00

Osim izrade raznih kreativnih predmeta koje će stanari darovati djeci iz Dječjeg doma Zagreb, ovaj se tjedan prikupljaju i novčana sredstva za njihovu podružnicu Laduč, a u akciju se mogu uključiti i gledatelji.

Upravo je stogaBig Brother stanarima zadao novi zadatak u kojemu će na vidjelo izaći sva njihova kreativnost. ''Poznato je kako pjesma omekša sva srca...'', započela je Ribica čitati tekst zadatka, dok su se na licima stanara mogli vidjeti samo osmijesi i oduševljenje.

Stanari, naime, moraju osmisliti promotivni video za donacije u trajanju od 30 sekundi, kojim će gledatelje pozvati da se pridruže dobrotovornoj akciji te svojim pozivom ili porukom pridonesu ovom plemenitom cilju.

Dječji dom Zagreb i njegova podružnica Laduč kroz socijalne usluge zbrinjavaju djecu bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbe te djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima. Također, zbrinjavaju i trudnice te majke s djecom, a dom pruža usluge i obiteljima djece, onim primarnim, udomiteljskim ili usvojiteljskim.

Tko se od stanara prihvatio pisanja teksta, a tko je zasvirao te kako je izgledala završna izvedba pjesme koju su osmislili, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji od 21:30 na RTL-u.