Ostalo

Nešto potpuno drugačije: Stanari se okušali u plemenskom plesu afričkog naroda Masai

Stanari danas putuju u kolijevku civilizacije - Afriku - a ondje ih čekaju brojni izazovi i običaji koji su potpuno drugačiji od svega onoga na što su naviknuli!

Press
19.04.2018 12:00

'Dragi stanari, vrijeme je da se okušate u plemenskom plesu afričkog naroda Masai. Plesni koraci nešto su drugačiji od onih na koje ste navikli. Ovaj put morate skakati'', glasilo je pismo BB-a.

Svaki od timova mora odabere po tri člana koji će se natjecati u zadatku. Cilj je što duže izdržati, a pritom plesati kao jedna grupa. Timovi skaču zajedno, jedan član pored drugoga. Ukoliko jedan od članova tima zadrži noge između dva skoka na zemlji duže od dvije sekunde, ispada iz igre. Tim koji najduže izdrži u plesu, postaje pobjednik i osvaja dva dukata, drugoplasirani osvajaju jedan, a posljednji tim ostaje praznih džepova.

Naizgled lak zadatak pokazao se za stanare kao pravi test izdržljivosti, a koji je tim bio najspretniji i najusklađeniji - doznajte u novoj dnevnoj Big Brother emisiji od 21:35 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.