Ostalo

Od zavodljivih pogleda do prvih suza: Ana-Marija i Bojan svašta su prošli

U Big Brother kući svađe su redovita pojava, ali isto tako i ljubavne zavrzlame, pa su tako i simpatije Big Brother para, Velikogoričanke i Siščanina, čini se, došle kraju, i to na veoma ružan način.

Press
06.04.2018 16:23

Nakon gotovo 70 dana u kući, situacijemeđu stanarima sve se brže mijenjaju, pa tako i odnos između BB paraAna-MarijeBrdekiBojana Mrđenovića.

BB stanarka Ana-Marija Brdek priznala je još pri samom ulasku u showda joj je Bojan Mrđenović favorit od početka, a i svima je bilo jasno da ona gaji simpatije prema njemu. Tako je Big Brotherujoš jednom potvrdila da su njezina očekivanja potvrđena njegovim dolaskom u tajnu kuću.

Ubrzo je BB odlučiostanarima pripremitijoš jedan nezaboravan tulum, a pokoja čašica više i omiljene pjesme ponovno su izmamili osmijehe i dobro raspoloženje. Posebno raspoložena na tom tulumu definitivno je bilaAna-Marija koja nije propustila priliku još se malopribližiti Bojanu, pa je s njim zavodljivo zaplesala.

Svaku se večer Ana-Marijaušuškava kraj Bojana, no već nakon njihovog prvog spoja,oku Big Brothera nije promaklo pomicanje plahti.

Vrlo brzo su se Ana-marija i Bojan našli uburnoj raspravi, koji su u dnevnom boravku pratili su Marin i Lucija te su prokomentirali da se dvojac svađa poput višegodišnjeg bračnog para.

Njihov o dnos zbunjujuć je i za ostale stanare ,a Lidija tvrdi da Bojan ni sam "ne zna je l' voli iline voli, je l' hoće ilineće". Neki od stanara vjeruju da sekod Anezijavlja i ljubomora, dok ona samo tvrdi da je "nevina zabava" između Bojana i Ana-Marije otišla u krivom smjeru.

Velikogoričanka Ana-Marina Brdek sinoć nije moglasuspregnuti suze, a utjehu je tražila u Lidijinom i Karlinom zagrljaju.

"Boli me! Danas me boli više nego ikada! Potpuno me je eliminirao pored svega što smo prošli", rekla je Ana-Marija kroz suze.

Kako će njih odnos završiti, ne preostaje nam ništa drugo već doznati u nadolazećim epizodama showa Big Brothera.