Ostalo

Pred nama su spektakularni nastupi u 'BB talent showu', a netko od nominiranih zauvijek napušta kuću!

U nedjelju, 8. travnja ne propustite jedanaestu emisiju uživo.

Press
08.04.2018 14:00

Iza BB stanara je 70 dana provedenih u najpopularnijoj kući u Hrvatskoj, a ni u tjednu iza nas zapleta nije nedostajalo.

Cijeli tjedan u kući u znaku je glazbe, a osim što su zajedno s vokalnim trenerom i koreografkinjama marljivo vježbali svoje koreografije za veliki ''BB talent show''na kojem će pokazati svoje pjevačko i plesno umijeće, stanari su moraliuspješno svladati i brojne zanimljive dnevne izazove.

No ono najuzbudljivije tek slijedi! Večerašnjim spektakularnim nastupima četiri će tima pokušati osvojiti laskavu titulu onih najboljih. A za dodatna se uzbuđenja ipak pobrinuonepredvidivi Bigi koji je odlučio jošmalo začiniti tjedni zadatak i povisiti uloge.

Osim što se stanari bore za luksuzni budžet, pobjednička ekipa ima priliku osvojiti i imunitet!

No, baš kao i svake nedjelje, stanari će se morati suočiti sčinjenicom da će netko od njih, odlukom gledatelja, napustiti Big Brother kuću.

Tko se tijekom tjedna najviše trudio, tko je najtalentiraniji, a tko će se zauvijek pozdraviti sa svojim sustanarima, ne propustite doznati večeras, od 21:00 u novoj uzbudljivoj emisiji uživo!