Ostalo

Prisjetite se još jednom svih posjetitelja koji su ove sezone iznenadili stanare BB kuće!

Naši stanari u izolaciji su uglavnom osuđeni samo jedni na druge, no svako toliko u goste su im stigli i poneki gosti koji su ih nasmijali, rastužili ili pak potpuno izbezumili.

Press
16.04.2018 14:30

Lucijina prijateljica Mare i Antonijev prijatelj Marko sinoć su dobili priliku barem malo prošetati BB kućom i osjetiti atmosferu koja ondje vlada, a mi smo odlučili prisjetiti se svih posjetitelja koji su obilježili ovu sezonu Big Brother showa!

Tijekom vojnog tjedna, stanarima se pridružio narednik kojeg im je poslao Big Brother nakon što su pokazali premalo poštovanja prema svojim zapovjednicima. Također, u sklopu zadatka u kojemu su moraliignorirati sve što je čudno, nelogično ili drugačije, Big Brother je u kuću poslao pastira i kravu , ali i pravu pravcatu skupinu japanskih turista .

No daleko najčešći gosti u kući bili su simpatični nindže kojih je bilo doista mnogo, a baš svisu imalirazličite tajne misije, pa se tako u jednoj od njih našao i Anin zaručnik !

Kako su izgledali simpatični posjeti i tko je sve jošprošetao BB kućom, pogledajte u priloženom videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.