Ostalo

Razgovori o pubertetu i seksualnim odnosima ponovno posvađali Matiju i Nikolu

Već sedam dana novopečena obitelj u tajnoj kući proživljava najvažnije događaje iz svoje obiteljske prošlosti.

Press
05.02.2018 11:00

Ovog su puta na red došli škakljivi razgovori o pubertetu, prvim vezama i seksualnim odnosima. Baš poput pravih roditelja, Dubravka i Marijan s Big Brotherom su podijelili svoje mišljenje o ovim katkad neugodnim temama.

''Teorija je teorija. Možeš ti pročitati svašta, ali trebaš to doživjeti i osjetiti. Treba razgovarati s djecom na vrijeme'', istaknuli su.

Po izlasku iz ispovjedaonice Marijan je odlučio započeti ovaj važan razgovor sa sinovima.

''Dragi moji sinovi, tata vas mora nešto pitati'', započeo je tata pa upitao Matiju, kojemu je bilo vidno neugodno razgovarati o tim temama, ''sine moj stariji, da čujemo... Kakva su tvoja razmišljanja i tvoj seksualni život? Jesi li se zaljubio?''.

Puno opušteniji od Matije bio je Nikola koji je zajedljivim šalama neprestano upadao u riječ, a svojim je roditeljima odlučio otkriti tek ponešto: ''Ti nemaš veze s tim i neću pričati s tobom ništa u vezi toga. Imam simpatiju i to je dovoljno da znaš!''.

Što je dovelo do žestoke svađe dvojice braće i je li zbog narušenih odnosa njihov tajni zadatak u opasnosti, ne propustite doznati večeras u 20 sati na RTL-u.