Ostalo

Ribica muku muči s engleskim i moli Anezi da ju podsjeti tko je bio Napoleon

Stanari se užurbano pripremaju za zadatak koji im je pripremio Bigi. Očekuje ih BB Hrvatska talent show" pa je sve u znaku nota i stihova.

Press
03.04.2018 12:00

Big Brother je stanare podijelio u četiri grupe, a svaka od njihmora otpjevati dvije pjesme – jednu na hrvatskom a drugu na engleskom jeziku. I dok većina uživa u pjesmama koje su dobili, Anu i Ribicu Bigi nije baš oduševio.

Naime, Ribica je veliki Abbin hit Waterloo" jedva otpjevala, a najveći joj je problem, isto kao i Ani, to što jedva razumije riječi, pa im je Anezi odlučila pomoći. Kada je Tomislav čuo kako Ribica jedva hvata riječi poslije Anezi, zaključio je da će to biti jedan veliki hit.

Čekaj, to je tek početak! Neću vam otkriti odmah svoj talent", odgovorila mu je Lidija te kroz smijeh dodala Anida će cijela kućaprije njih dvije naučiti tu pjesmu. None samo daRibica jedva ponavlja iste riječi poslije Anezi,nego i muku mučisizgovorom, a to je dobro nasmijalo sve stanare.

Osim što je Anezi pomogla Ribici u izgovoru riječi, prevodila joj je stihove kako bi simpatična Lidija shvatila o čemu je u pjesmi riječ. Shodno tekstu pjesme, Anezi je upitala Ribicuzna li tko je bio Napoleon.

Aha, Napoleona, podsjeti me. Na-po-lion!", ozbiljno će Ribica, nakon čega je Anezi prasnula u smijeh. Što ju je toliko nasmijalo, pogledajte sami u priloženom videu.