Ostalo

Spojio je nespojivo: Lucija postala alfa vođa ženskog tima, a Antonio alfa mužjak muškog tima

Big Brother dodijelio nove titule Splićanki i Križevčaninu.

Press
10.04.2018 14:00

Prema Big Brotherovu mišljenju, ženski i muški timbolje bi funkcionirali kada bi imali svoje predstavnike, stoga je Luciji i Antoniju odlučio povjeritiuloge vođatimova.

Svaki tim treba svog vođu. Alfa ženka ženskog tima je Lucija, a alfa mužjak muškog tima je Antonio", najavio je Big Brother stanarima, nakon čega su stanari prasnuli u smijeh, čuvši da je Antonio alfa mužjak".

A, bože moj, to je zadatak!", prokomentirala je Lucija.

Nakon svađa i prepirki dvoje stanara, Big Brother je, u tjednu kada rušimo stereotipe, odlučiosrušiti i stereotipe o Antoniju i Luciji. Nove 'alfe' kuće postali su stanari koje nitko nije očekivao, ali oni su u prošlotjednom zadatku dokazali da, unatoč neslaganjima, mogu profesionalno odraditi svoje zadaće.

Kako će se Lucija i Antonio slagati sada kada su konkurenti, a kako u svojim novim ulogama i tko će se od njih dvoje pokazati boljim vođom te svoj tim dovesti do pobjede, saznajte večeras u dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:10 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.