Ostalo

Stanari na Islandu morali otopiti kocku leda te izvući ključ

Ovaj zadatak definitivno nisu očekivali.

Press
21.04.2018 15:00

"Halló stanari! Klima na Islandu je subarktička, što znači da se dobar dio godine Islanđani moraju hrvati sa snijegom i ledom. Kako biste iskusili njihove muke, sljedeći zadatak ledene je prirode.",glasio je dio teksta novog dnevnog zadatka koji je BB spremio stanarima, a Anezi pročitala.

Naime, svaki tim mora odabrati dva stanara, jednog muškog i jednog ženskog, koji će otopiti dvije kocke leda iz kojih moraju izvući ključ. Kada tim izvuče dva ključa, mora požuriti do škrinje. Prvoplasirani kreće do velike škrinje, drugoplasirani do manje. Škrinje trebajuotvoriti, a unutar njih nalazi se njihova nagrada.

"Koristeći samo svoje usne ijezik,otopite svatko svoju kocku leda. Samo usnama (i/ili jezikom) možete izvući ključ iz leda. Kada vam je ključ na usnama, možete ga uzeti rukama.", objasnio je BB pravila stanarima.

Prvi član tima koji je uzeo svoj ključ, može pomoći drugoj osobi iz svoga tima. U topljenju leda i dalje vrijede ista pravila. Tim koji prvi oslobodi oba ključa iz leda, usnama i/ili jezikom,kreće do velike škrinje.

Kada stanari dospijukod škrinje, moraju otključati lokot i izvaditidukate te kacigu. Ukoliko, dok je jedan tim kod škrinje, drugi tim završi svoj zadatak, ne smijuizgurati prvi tim! Tim koji drugi po navedenim pravilima izvadi oba ključa i stigne prvi do manje škrinje, drugoplasirani je tim. A uškrinji ih čeka jedan dukat!

Tko će biti spretniji i brži, ne rpopustite doznati u novoj dnevnoj emisiji BIg Brothera od 22:40 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.