Ostalo

Stanari su ovog tjedna krenuli na put oko svijeta!

Prošlo je čak 86 dana otkako su BB stanari uselili u najpoznatiju kuću u Hrvatskoj, no prošlog su je tjedna nakratko napustili jer su se uputili na put oko svijeta!

Press
22.04.2018 10:00

''Put oko svijeta'' naziv je tjednog zadatka koji je izastanara BB kuće. Oni su se,naime, čitavog prošlog tjednabudili u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je da su morali poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze.

Vaš je zadataknapustitiHrvatsku i uputitise na put oko svijeta. U tuđini vas čekaju mnoga iskušenja i neće vam biti lako. Istovremeno ste suputnici i suparnici'', glasio je tekst zadatka koji je stanarima pripremio BB.

Tako su redom posjetili Japan, Teksas, Keniju, Brazil i Island, pritom su kušali njihova tipična jela, zaplesali tradicionalne plesove, ali su se, podijeljeni u tri tima, i borili jedni protiv drugih, sakupljajući vrijedne dukate.

Ulog u ovom zadatku možda je bio i najveći dosad – tim koji na kraju tjedna osvoji naviše bodova, pobjednik je tjednog zadatka i izravno će se plasirati u finalni tjedan !

Putujući po svijetu stanari su se, nedvojbeno, ludo zabavili, a kako su izgledali najluđi trenuci ove BB avanture, prisjetite se u fotogaleriji!

Pročitajte još
Ovako je izgledao BB put oko svijeta!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.