Ostalo

Stanari u mukama - jedva preživjeli peti tjedan

Zbog pada zadatka u prošlom tjednu, stanari su ponovno kažnjeni paklenim tjednom koji ne nosi takvo ime bez razloga.

Press
20.05.2016 21:30

U petom tjednu, Big Brother stanarima je oduzeo sve - krevete, jacuzzi, namirnice, toplu vodu i kozmetiku što je stanarima dosta teško palo, no ipak su se za neke stvari izborili. S obzirom na to da stanari nisu uspjeli uspješno ispuniti svoj drugi zadatak u prošlom tjednu te su odveslali tek 360 kilometara, kako im je i sam Big Brother obećao, vratili su se u tjedan pakla. Stanari su teško prihvatili pakleni tjedan te je Pađen nagovarao ukućane na zavjet šutnje, koji je ubrzo splasnuo. Od samog ponovnog ulaska u pakleni tjedan, odnosi među stanarima drastično se mijenjao, te im je Big Brother odlučio dati tri zadatka , a uz malo sreće s prolaskom svakog od njih, stanari će biti nagrađeni.

Prvi zadatak , koji je trajao 48 sati, bio je držanje u paru velike lopte za pilates. Iako su zbog toga negodovali, shvatili su kako im je bolje obaviti taj zadatak, pa su na smjene loptu i držali. U ovom zadatku neki su šutjeli, a neki razgovarali. Budući da su stanari uspješno izvršili zadatak, Big Brother im je nudio nekoliko mogućnosti. Mogli su si vratiti toplu vodu, izostanak ranojutarnjeg buđenja, hranu, krevete, jacuzzi ili kozmetiku. Nakon što su se svi okupili u dnevnom boravku, ipak su se odlučili za krevete.

Drugi dio tjednog zadatka , također je trajao 48 sati. Stanari su bili podijeljeni u tri tima, te su na zvuk alarma tim kojeg Big Brother prozivao morao je ući u tajnu sobu u kojoj su se nalazile tri fotelje. Svaki je stanar mora sjesti u jednu od fotelja, nisu smjeli spavati niti zatvarati oči, cijelo su vrijeme morali sjediti leđima naslonjenih na naslon, nisu smijeli se dignuti niti leći niti mijenjati za stolice, već su samo smjeli komunicirati između sebe. Zabranjeno im je bilo jesti i piti, te su smjeli izaći tek onda kada im je to Big Brother dozvolio. Nekima je ovaj zadatak bio noćna mora, a nekima čak kutak za razmišljanje. Ipak, uspješno su ga odradili, te su za nagradu mogli birati da im Big Brother vrati toplu vodu, šampon za tijelo, šampon za kosu, punu smočnicu, jacuzzi ili izostanak jutarnjeg buđenja. Zajedničkim dogovorom, stanari su se odlučili za punu smočnicu.

Kao i prethodna dva, treći je zadatak također trajao 48 sati. Stanare su u smočnici dočekala odijela na kojima su čičci, te koja posljednja dva dana nisu smjeli skinuti sa sebe, osim ako im Big Brother nije naredio suprotno.

Najglasnija je bila Marina koja se svakim danom žalila pa i plakala kako ne može više živjeti u ovakvim uvjetima. Žalila se na toplu vodu svaki dan, ali i na hranu sve do onog trenutka dok nisu dobili punu smočnicu.

Jesu li naši stanari uspjeli izdržati posljednji ovotjedni zadatak, te time zaslužili svoj povratak u raj, budite uz nas večeras uemisiji uživo u 22:00 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.