Ostalo

Stvari postaju ozbiljnije: pala prva prosidba u BB kući!

Iako su stanari u popularnoj Big Brother kući tek nekoliko dana, na dnevni red je došla prosidba. Na nagovor Big Brothera, ali bez nimalo oklijevanja, Marijan je čekao pravi trenutak i kleknuo na koljena pred svojom BB suprugom.

Press
31.01.2018 13:25

Dok je Dubravka uživala u mirnom razgovoru sa svojom BB obitelji i prepričala sinovima anegdote iz mlađih dana sa putovanja, suprug Marijan se potrudio i odlučio ju zaprositi.

Draga Dubravka, od prvog trenutka kad sam te ugledao, prirasla si mi srcu. Stalo mi je do tebe i želio bih da budeš moja supruga!", kazao je Marijan, koji ju je milo pogledao i otvorio kutijicu sa prstenom.

Ma nećeš valjda. Ovaj Big Brother se sa mnom zafrkava! Pa ljudi moji, ovo moj pravi muž gleda, pa otići će iz stana i reći doviđenja!", kazala je Dubravka i potom stavila prsten na ruci kako im ne bi propao zadatak.

Kako je izgledala Marijanova prosidba, kako se Dubravka osjećala, hoće li se i gdje spremati njihova fešta, ali i kakve tajne će se još razotkriti, ne propustite pogledati u dnevnoj emisiji od 20 sati na RTL-u!