Ostalo

Tajna obitelj odlučila – smrtonosnu nominaciju dodijelili Tomislavu!

Iako su stanari glavne kuće uvjereni kako je Anina riječ ona zadnja, a svaka odluka upravo njezina, to zapravo nije tako!

Press
09.02.2018 08:00

Big Brother je odlučio kako će ovaj tjedan sve važne odluke donositi BB obitelj. Oni su postali vladari iz sjene koji donose sva pravila u BB republici, a Ana njihove odluke mora predstavljati kao vlastite.

Big Brother je pred tajnu obitelj jučer postavio novi zadatak, koji im je pao najteže od svih koje su imali. Morali su, naime, jednom stanaru dodijeliti smrtonosnu nominaciju, tj. odabrati tko će tobiti nominiran svaki tjedan tijekom svog boravka u kući.

Nikad nije lako nekomu zagorčati život pa se tako i obitelj prilično dvoumila oko odluke: 'Koga smo danas najlošije iskomentirali? To neka nam bude neka osnovica...'

Nakon dugog vijećanja ipak su se odlučili za Tomislava kojeg su njegova lijenost i nekolegijalnost opet skupo koštale jer je upravo to bio argument koji je na kraju presudio. Nepridržavanje pravila i odbijanje izvršavanja zadataka očito su, osim stanarima glavne kuće, prilično zasmetali i tajnoj obitelji.

'Razlog je njegova lijenost, bezobrazluk, arogancija i nezainteresiranost za bilo što osim jela i ležanja'', jednoglasno je odlučila obitelj.

Kako će se Tomislav nositi s tom odlukom i hoće li ga to nagnati da ipak pomogne stanarima u izvršavanju tjednog zadatka, ne propustite doznati u novoj dnevnoj emisiji, od 21:50 sati na RTL-u.