Ostalo

Tko ide van? Nominirane su sve djevojke i Bojan!

Antonija Blaće pozdravila je goste u studiju i publiku pred malim ekranima te najavila spektakularnu emsiju punu iznenađenja!

Press
2018-02-04 20:03

Jedno od tih iznenađenja je i to da je Antonija izašla iz kuće jer nije mogla izdržati biti bez svoje djece!

Big Brother se prvi put obratio stanarima uživo tijekom emisije te obradovao Anu i Orkyja kojima je rekao da su dobili zlatnu propusnicu te dobili nazad svoje stvari i krevet.

Big Brother, druga emisija
Big Brother, druga emisija FOTO: RTL

Big Brother je čestitao stanarima na borbi za osvajanje Zlatne propusnice. Lucija i Antonio osvojili su onu za najveće provokatore, a Zebo i Luka za najveće zavodnike. Najveće svađalice su Bojana i Nikita. Najveće tračare su Renata i Tomislav. Najveći spletkaroši su Bojan i Anezi, što znači da su bez propusnice ostali Juraj i Antonija,koja je ranije napustila show.

S obzirom da nije osvojio propusnicu, Juraju je Big Brother rekao da mora napustiti kuću!
Big Brother je nazvao Antoniju te joj priopćio da je Juraju ipak slagao. Potom je BB rekao Juraju da će o njegovoj sudbini odlučivati Hrvatska, tj. da će glasati za ili protiv. Nozapravo će o njegovom ostanku ili odlasku odlučiti tajna obitelj. Oni su jednoglasno odlučili da Juraj ostaje!

Vrijeme je za prve nominacije!
Ana prva ide u ispovjedaonicu! Dva boda za izbacivanje dala je Zebi jer je "nikakav"!
"Ne sviđa mi se jer na sve odgovara prgavo i ništa ne komuniciramo". Jedan bod je dala Anezi jer se ne druži previše s curama i isključena je.

Anezi je sljedeća u ispovjedaonici. Dala je dva boda Tomislavu jer je isključen od svega, a jedan bod Juraju iz istog razloga.

Big BRother, Antonija Blaće
Big BRother, Antonija Blaće FOTO: RTL

Antonio treći nominira. Dva boda je dao Bojanu jer smatra da manipulira sa svima oko sebe i ne sviđa mu se kao osoba. Drugi stanar je Luka jer smatra da nije u redu da skače s djevojke na djevojku.

Bojana je dva boda dala Renati. Jedan bod je dala Antoniju jer je kratkog fitilja i misli da bi mogao napraviti frku te da bi mogao biti problematičan.

Bojan je dva boda dao Antoniju jer mu najmanje odgovara. Jedan bod dao je Nikiti jer je nekoliko puta ponavljala da želi izaći iz kuće.
Lucija je dva boda dala Bojanu jer smatra da glumi i s njim nema ništa zajedničko. Jedan bod je dala Renati jer joj je preglasna i ne da joj se slušati ju po cijele dane!

Luka je dva boda dao Luciji jer se nikako ne slaže s njom i njezinim izjavama. Jedan boda dao je Antoniju jer nema s njim nikakvu poveznicu.

Orky je dva boda dao Antoniju jer se najmanje slaže s njim. Tvrdoglav je i bahat. Jedan bod je teškom mukom dao Bojanu jer s njim najmanje vremena provodi u kući.

Tomo je dva boda dao Bojani jer je s njom ostvario najslabiju komunikaciju. Luki je dao jedan bod jer mu se ne sviđa kako se prezentirao u prvom tjednu.
Zebo je sljedeći u ispovjedaonici. On je pak dva boda dao Ani jer s njom baš ništa ne komunicira. Nisu ni riječi popričali i ide mu na živce njezino kreveljenje.
Jedan bod je dao Luki jer mu idu na jetra njegovi komentari i misli da je alfa mužjak.

Zbog kršenja prava Big Brother kuće Nikita, Renata i Juraj su izgubili pravo da nominiraju.

Tajna obitelj je također dobila zadatak da nekoga nominira. Moraju jednoglasno odlučiti kome daju dva boda, a kome jedan. Bojanu su dali dva boda jer glumata. Jedan bod su dali Nikiti.

Djevojke su dobile zadatak da razotkriju tjane muških stanara. Lucija je uspješno pogodila da je Luka bio s mamom svoje prijateljice.

S drugom tajnom se Renata poprilično mučila. Naime, prvo je mislila da je Antonio plakao sedam dana kada mu je umro pas, apotom da je to bio Juraj. Tek je iz trećeg pokušaja pogodila da je riječ o Zebi.

Sljedeća tajna je da je netko priustvovao obredu egzorcizma. Bojana je rekla da je to Bojanova tajna što nije točno te ih je Big BRother obavijestio da su one nominirane jer nisu riješile zadatak.

Antonijeva tajna je da je spriječio čovjeka od samoubojstva. Bojanova je tajna da niti jednoj ženi nije rekao da je voli. Tomina tajna je da je napisao knjigu za djecu. Orkyjeva tajna je da nikad nije bio izvan Hrvatske.

Antonija je obavijestila djevojke da su nominirane, ali je otkila i da je jedna dečko nominiran, a to je Bojan!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.