Ostalo

Tomo i Anezi odnijeli pobjedu u 'BB talent showu' i osvojili imunitet, a Karla zauvijek napustila kuću!

Nova emisija uživo uvijek znači samo jedno – pregršt uzbuđenja i neočekivanih zagonetki koje je pripremio Big Brother! No ove nedjelje očekuje nas i pravi glazbeno-scenski spektakl: prvi 'BB Hrvatska talent show'!

Press
08.04.2018 21:00

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer!

A kao što to biva svake nedjelje, netko od nominiranih večeras će, nažalost, zauvijek napustiti BB kuću. No ulozi su ovoga tjedna još veći! Osim što se bore za luksuzni budžet i laskavu titulu najtalentiranijih, pobjednički tim večerašnjeg talent showaosvojit ćeimunitet te će, samim time, biti siguran od nominacija i ispadanja već večeras!

Big Brother jedanaesta emisija uživo

Nakon što je najavila samo neka od iznenađenja koja nas očekuju, prisjetili smo se najzanimljivijih glazbenih događaja ovoa tjedna, ali i odnosa koji je već danima glavna tema u BB kući - onaj Bojana i Ana-Marije.

Nakon priloga, Antonija se po prvi put večeras javila stanarima kako bi im najavila da je sve spremno za početak ''BB talent showa'' koji će se odvijati u studiju!

Led je hrabro probio tim ''Waterloo'' koji čine Ana, Orky, Ribica i Marijan, a izveli suAbbin klasik''Waterloo'' i Tajčin hit ''Hajde da Ludujemo''.

Big Brother jedanaesta emisija uživo

Nakon njih uslijedio je tim ''Tsunami'', koji je pokazao sve svoje glazbene vještineizvodeći istoimenu Rozginu pjesmute neponovljivi ljetni hit ''Despacito'' Luisa Fonsija.

Jedanaesta emisija uživo: Započeo spektakularni 'BB talent show'!

Treći je na redu tim koji je brojčano najmanji, no jedan njegov član se glazbom ipak bavi profesionalno. Riječ je o Anezi i Tomislavu, koji su čitav tjedan uvježbavaliuspješnicu Novih Fosila ''Ja sam za ples'' te vrlo zahtjevnu''I wanna dance with somebody'' Whitney Houston.

Big Brother jedanaesta emisija uživo

Posljednji su svoje plesno i pjevačko umijeće pokazali članovi tima ''Glee'' -Ana-Marija, Antonio,Lucija i Bojan, koji je nastupio unatoč ozljedi. Zbog zahtjevne koreografije, ekipa je svoj nastup morala izvesti u dvorištu kuće. Izveli su spoj pjesama ''Umbrella'' i ''Singing in the rain'' te dio velikogdomaćeghita ''Ima li nade za nas?''.

Nakon spektakularnih nastupa, Antonija se pridružila stanarima u kući te zajedno s njima otvorila glasanje, nakon kojeg će jedan tim odnijeti pobjedu, ali i osvojiti zlata vrijedan imunitet.

Antonija se zatim ponovno javila stanarima s još jednom važnomviješću - pobjedu u prvom BB talent showu osvojio je tim ''Whitney'', Tomo i Anezi koji su, osim laskave titule, osvojili i imunitet! Drugoplasirani tim je tim ''Glee'', a treće je mjesto zauzela ekipa ''Tsunami''. Nominirana Anezi tako je ovoga puta spašena, dok je Tomo osvojio imunitet za sljedeći tjedan.

No osim sretnih vijesti, vrijeme je da Antonija stanarima obzanani i tko će večeras napustiti kuću!

Odlukom gledatelja, sa svojim se sustanarima zauvijek pozdravila 19-godišnja Splićanka Karla Jakelić, koja je u kući provela nešto više od mjesec dana.

Big Brother jedanaesta emisija uživo

Kao i svake nedjelje, kraj emisije rezerviran je za napete nominacije. Stanari ovaj tjedan ne mogu nominirati Tomu koji je osvojio imunitet pobjedom u 'BB talent showu', Bojana koji je izravno nominiran jer ima smrtonosnu nominaciju, ali ni Luciju koja je kažnjena zbog višestrukih prekršaja ponašanja i razgovora o nominacijama te je izravno niominirana niti može nominirati ostale.

Ana , koja ima dodatan bod pri nominacijama, 2 boda dala je Antoniju, a druga 2 boda pripala su Ana-Mariji. Ana-Marija je svoja 2 boda dodijelila Marijanu, a 1 bod Lidiji. Anezi je javno 2 boda dala Ana-Mariji, a 1 bod Marinu. Antonio je svoja dva boda dao Marinu, a 1 bod Lidiji. Nikola je svoja 2 boda dodijelio Marinu, a 1 bod pripao je Marijanu. Bojan je 2 boda dodijelio Bogi, a 1 bod Marijanu. Lidija je 2 boda dala Antoniju, a 1 Marijanu. Marijan je svoja 2 boda namijenio Antoniju, a 1 bod Marinu. Marin je 2 boda odlučio dodijeliti Antoniju, a 1 bod Anezi. Orky je 2 boda dao Lidiji, dok je 1 bod pripao Antoniju. Tomislav je 2 boda dodijelio Marijanu, a 1 bod odlučio je dati Lidiji.

Big Brother je uskoro obznanio stanarima kako su ovaj tjedan nominirani: Bojan , Lucija , Antonio , Marin , Lidija i Marijan .

Za kraj uzbudljive večeri, Antonija je kratko najavila još jednu zagonetku koja će se otkriti tijekom sljedećeg tjedna kada bi na površinumogle izaći neke istinske razlike između muškaraca i žena.