Ostalo

Tomo na mukama - mora zavesti i očarati stanarku

Big Brother je odlučio poslati Splićanina na tajnu misiju – da zavede BB stanarku, koju će mu izabrati ostali stanari.

Press
10.04.2018 15:00

BB stanar Tomislav Roso prikupio je više simpatija zahvaljujući svom nastupu s Anezi, gdje je osim plesne i pjevačke sposobnosti, pokazao i svoje umijeće šarmiranja. Dok je par na kraju svoje plesne točke, uz izravan pogled u oči i simpatičan osmijeh na licu, odlučio zapečatiti svoju izvedbu poljupcem, Bigi je to odlučio provjeriti i pred Splićaninom staviti simpatičan zadatak. On će, naime, morati zavesti jednu od stanarki koju će mu odabrati ostali stanari.

Tomislav će naredna dva sata morati zavoditi jednu od stanarki u kući, a koja će to stanarka biti, odlučuju svi ostali muškarci!", najavio je Big Brother Tomislavu u ispovjedaonici, nakon čega su svi muški stanari prasnuli u smijeh.

I? Kad? Što? Kako završava taj zadatak? Što ju moram zavoditi na dva sata i to je to? Ma joj brate moj. Pa ja ne mogu biti ni dva sata sam sa sobom!", komentirao je Tomislav koji nije bio oduševljen novim zadatkom.

Koju stanarku će Splićanin zavesti i hoće li ona pasti na njegov šarm, doznajte u novoj dnevnoj emisiji Big Brothera od 22:05 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.