Ostalo

Triljanin Petar Stipetić napustio Big Brother kuću, a nominirani su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan

Nova emisija uživo znači samo jedno – pregršt uzbuđenja večeras očekuje stanare, ali i gledatelje.

Press
01.04.2018 19:00

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja!Kako je Antonija najavila, večeras će kuću, odlukom gledatelja,napustiti netko odstanara.

Big Brother deseta emisija uživo

Big Brother se potom javio stanarima i objasnio im plan nominacija. Prvi po redu bio je Marijan koji je odlučio spasiti od izbacivanja Anui Antonija. Tomislav je tako svoje bodove odlučio dati Orkyju i Ani. Anezi je dva boda odlučila dati Bogitejedan bod Ribici. Lucija je odlučila dva boda dati Antoniju, a jedan bod Ani. Bogo je odlučio spasiti Anezi i njoj dati dva boda, a jedan bod dodijelio jeAntoniju. Mladi Križevčanin je svoja dva boda odlučio dati Luciji, a jedan bod Bogi. Karla je svoja dva boda odlučila dati Marinu, a jedan bod Ana-Marijijer, kako kaže, s njima si je najbliža. Petar jesvoja dva boda odlučio dati Marijanu, a jedan bod Orkyju. Simpatična Ribica svoja dva boda odlučila je dati Marinu, a jedan bod Luciji. S druge strane, Bojan je svoja dva boda dodijelio Tomislavu, a jedan bod Orkyju. Ana je svoje bodove odlučila dati Luciji i Tomislavu. Velikogoričanka se odlučila za Ribicu, kojoj je dala dva boda, i Marina, kojemu je dala jedan bod. Orky je, nimalo iznenađujuće, dva boda dao Tomislavu, a jedan bod je dao Ani. Posljednji je bioMarin, koji je u ispovjedaonici rekao Bigiju dasvoja dva boda dajeAna-Mariji te jedan bod Karli.

Nakon nominacija, Big Brother se obratio stanarima te tako najavio da su uspjeli spasiti šestero stanara, ada su svi ostali nominirani.

Big Brother deseta emisija uživo

Nominiranu susljedeći stanari:Ribica, Bogo, Anezi, Ana-Marija, Marijan, Petar, Karla i Bojan.

Nakon Big Brotherovajavljanja,u prilogu smo se podsjetili kako su sestanari pripremali za predstavu, a zatim je došlo i vrijeme za premijeru!

Antonija je najavila da je glasovanje završeno!

Tako se Antonija opetjavila stanarima, no kao glasnik loših vijesti – odlukom gledatelja, 49-godišnji Petar Stipetić zauvijek se pozdravio sa sustanarima i pridružit će se Antoniji u studiju.

Simpatični je Triljanin u studiju komentirao svoj boravak u kućite gledateljima otkrio da se u kući formirala grupa ljudi koja se drži zajedno. Kako Petar kaže, volio bi da Max ili Orky pobijede.

Big Brother deseta emisija uživo

U studiju se pridružila predstojnica dječjeg doma Laduč, Tina Baričević ,te zajedno s Antonijom pogledala ukupni iznosod 75 842 kuna.

Big Brother deseta emisija uživo

Antonija je prije početka emisije u kućisakrila tri zlatna jaja, a njih su pronašli Max, Karla i Luciano.Max nije htio svoj imunitet dati nikomu od stanara nego je zadržao jaje, dok je Karla svoje odlučila prepustiti Ribici, a Marin je odlučio jaje dati Ana-Mariji. Upravo stoga, Max, Ribica i Ana-Marijane mogu biti nominirati, Bojan ima smrtonosnu nominaciju te su uslijedile regularne nominacije.

Bjelovarčanka Ana je prva ušla u ispovjedaonicu i odlučila nominirati Antonija, kojemu je dala dva boda i jedan bod Karli. "Razlog je taj što još uvijek nemam kontakt s njim", objasnila je Ana. Velikogoričanka je svoja dva boda odlučila dati Anezi, a jedan bod Luciji. Nimalo iznenađujuće, Anezi je dva boda dala Luciji, a jedan bod Marinu. Bogo je tako odlučio nominirati Luciju i njoj dati dva boda, a Ani jedan bod. Antonio je odlučio dva boda dati Ani, a jedan bod Karli. Bojan jesvoja dva boda odlučio dati Antoniju, a jedan bod Anezi. Ribica je odlučila svoja dva boda dati Orkyju, a jedan bod Antoniju. Karla je dva boda dala Luciji, a jedan bod Antoniju. Marin je dva boda odlučio dati Anezi i jedan bod Bogiju. Marijan je odlučiodva boda dati Marinu, a jedan bod Karli. Orkyje dva boda dao Karli a jedan bod Antoniju.

Nominirani za izbacivanje sljedećeg tjedna su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla iBojan!

Antonija je za kraj večeri stanare razveselila viješću kako će pripremati svoje nastupe.