Ostalo

Twerkanjem do pobjede: BB-ovci pronašli drugi način za bojanje ograde

Stanari su se posebno zabavili bojajući ogradu, ni manje ni više, nego - stražnjicom.

Press
12.04.2018 14:00

Prošli tjedan stanari su pokazali plesne vještine, a ovaj tjedan i one sportske. Big Brother im je stoga zadao novi zadatak u kojemu testira kako će stanari odraditi spoj tih vještina.

"Svi ste zasigurno često bojali ograde, a i plesanje vam nije strana disciplina, vrijeme je da pokažete kako se snalazite kad se te dvije vještine spoje. Vaš zadatak je twerkati i obojati tri drvena stupa. U zadatku možete sudjelovati svi, a tim koji prije oboji sva tri stupa pobjednik je igre. Prednja strana stupa mora biti prekrivena bojom od vrha do dna kako bi se stup smatrao ispravno obojenim", glasio je zadatak Big Brothera.

Ženski tim birao je dva muškarca koja ne sudjeluju u zadatku, a stanari su zatim prionuli poslu. U dvorištu su ih čekale tri kutije, za žene ružičaste boje, a za muškarce plave. Anezi, Lidija i Ana-Marija branile su boje djevojaka, dok su Marijan, Tomislav i Nikola predstavljali suparnički tim.

U zadatku se testirala koncentracija i brzina stanara, a već na samom početku Lidija se najviše iskazala i stražnjicom obojila najviše drvene površine. Iako su dečki kasnije krenuli, skoro su dostigli cure, no jedno je sigurno - svi su se dobro zabavili, nasmijali i zaprljali.

Koji tim je odnio pobjedu, tko najbolje twerka te kako su se stanari riješili boje na kraju zadatka, otkrijte u dnevnoj emisiji u 21:40 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.