Ostalo

U novom tjednom zadatku stanari kreću na put oko svijeta!

Tijekom čitavog tjedna BB kuća postat će nakratko ''svijet u malom'', a uzbuđenja i dobre zabave neće nedostajati.

Press
16.04.2018 13:00

''Put oko svijeta'' naziv je novog tjednog zadatka koji očekuje BB-ovce. Oni će se, naime, svaki dan buditi u nekoj novoj državi svijeta, a jedno od glavnih pravila je da moraju poštovati tradiciju i običaje zemlje u kojoj se nalaze.

Nakon što se proveli tjedan u vječitoj borbi spolova i uspjeli srušiti mnoge stereotipe zaslužili ste putovanje kako nagradu. Na put idete zajedno, ali podijeljeni u tri tima... Vaš je zadataknapustitiHrvatsku i uputitise na put oko svijeta. U tuđini vas čekaju mnoga iskušenja i neće vam biti lako. Istovremeno ste suputnici i suparnici'', glasio je tekst zadatka koji je stanarima pripremio BB,a svaki će dan timovi imati po dva dnevna zadatka u kojima skupljaju vrijedne bodove.

Ulog u ovom zadatku možda je najveći dosad – tim koji na kraju tjedna osvoji naviše bodova, pobjednik je tjednog zadatka i izravno će se plasirati u finalni tjedan !

Kako će BB rasporediti timove, koje će sve zemlje stanari posjetiti, kako će njihovo putovanje utjecati na glavni iznos nagrade te hoće li biti suputnici ili pak žestoki suparnici, doznajte u novim Big Brother dnevnim emisijama samo na RTL-u.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.