Ostalo

Vrijeme je za završni sraz timova u borbi za pobjedu i imunitet!

U nedjelju, 15. travnja ne propustite dvanaestu emisiju uživo.

Press
14.04.2018 16:00

U Big Brother kući u tijeku je zadatak ''Borba spolova'' . Već četiri dana muškarci i žene bore se za pobjedu koja će im donijeti imunitet za sljedeći tjedan. Dosad su se timovi suočili s više od 15 zadataka, a trenutni rezultat je 7:6 u korist žena.

Tko je hrabriji, a tko spretniji, tkobolje podnosi bol, tko je pametniji i tko je bolji u multitaskingu – bila su samo neka od pitanja kroz kojase težilo opovrgnuti ili potvrditi različite uvriježene stereotipe koji vladaju u društvu, a tiču se muško-ženskih odnosa. Danas su na rasporedu završni dnevni izazovi timova koji će otkriti mogu li žene zadržati vodstvo ili će muškarci uspjeti izjednačiti rezultat!

Završna borba slijedisutrakada će u spektakularnom srazu sudjelovati tzv. 'alfe'', tj. vođe timova i nepomirljivi protivnici -Lucija i Antonio.

Hoće li vođe sutra zaigrati prema pravilima ili će ipak biti popuštanja, tko će odnijeti pobjedu i, zahvaljujući imunitetu, osigurati još tjedan dana boravka u kući? Doznajte sutra od 21 sat na RTL-u, u novoj napetoj Big Brother emisiji uživo!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.