Ostalo

Zavirite iza kamere dvanaeste emisije uživo!

U još jednoj Big Brother emisiji uživo napetosti i neočekivanih obrata nije nedostajalo!

Press
16.04.2018 09:30

Prije nego što su se vođe muškog i ženskog tima sukobili u završnoj borbi spolova,Antoniji su se na pozornici pridružili njihovi prijatelji - Lucijina prijateljica Mare i Antonijev prijatelj Marko .

Uskoro je uslijedila finalna borba spolova, a u četiri napeta izazova Lucija i Antonio morali su prijeći poligon, što brže popiti kriglu piva, pojesti sladoled i našminkati se!

Nakon što je poslije svih borbi rezultat ponovno ostao izjednačen, BB je najavio kako pravog pobjednika nema, aodluku o nominacijamaprepustio je isključivo vođama timova. Lucija je mogla spasiti dva muškaraca, a Antonio dvije žene. Antonio je odlučio spasiti Luciju i Anezi , a Lucija je odabrala Antonija i Orkyja te tako jedino oni neće biti nominirani sljedeći tjedan!

No gledatelje je očekivalo još jedno velikoiznenađenje - Mare i Marko sinoć su imali priliku ući u kuću! A kako bi stvari bile zanimljivije, Mare jedobiti priliku dvije minute provesti s Antonijem, a Marko s Lucijom!

Antonija se zatim ponovno javila stanarima jer joj je ostalopriopćiti im najvažniju vijest večeri - tko će se zauvijek pozdraviti sa svojim sustanarima. Odlukom gledatelja, show zauvijek napušta 48-godišnji Marijan Lisak - Max .

Nominirani sljedećeg tjedna su: Lidija, Nikola, Marin, Ana-Marija, Bojan, Ana iTomislav . Podsjetimo, Lucija i Antonio dobili su priliku od nominacijaspasiti dva člana suprotnoga tima pa tako, uz njih, još jedino Anezi i Orky nisu nominirani za izbacivanje!

Pročitajte još
Zavirite iza kamere dvanaeste emisije uživo

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.