Ostalo

Zbog ozljede noge, Bojan propušta treninge, a tenzije u njegovoj ekipi već su počele!

Zabavna igra u dvorištu završila je Bojanovom ozljedom, a njegova se ekipa našla u novom problemu.

Press
04.04.2018 10:30

Osim što marljivo uvježbavaju nastup za BB talent show, na kojem će pokazati svoje pjevačko i plesno umijeće i tako uspješno prošli tjedni zadatak, stanari moraju svladati i dnevne izazove.

Prvi od njih bio je zabavni kviz ''Nastavi stihove'', u kojemu su stanari morali pokazati koliko dobro vladaju tekstovima domaćih izvođača. Predstavnici skupina okupili su se u dvorištu, a igra je krenula. Da su u napetoj atmosferi svi imali veliku želju za pobjedom, vidjelo se od samog početka. No u jednom se trenutku, dok su u žaru borbe trčali do mikrofona, Tomo nespretno poskliznuo i svom težinom prignječio Bojanovo stopalo te ga ozlijedio.

I dan nakon nezgode, 34-godišnji Siščanin ne osjeća se najbolje, a nakon pregleda, priopćio je članovima svog tima da zbog ozljede sljedećih dana neće moći vježbati s njima, pa se tako trojka našla u novome problemu, jer ulozi su ovoga tjedna doista veliki -osim što se bore za luksuzni budžet i laskavu titulu pobjednika BB talent showa, pobjednička ekipa ima priliku osvojiti i imunitet!

Hoće li Bojanova odsutnost utjecati na odnose između Lucije, Antonija i Ana-Marije i jesu li na pomolu nove svađe zbog straha od neosvajanja imuniteta, ne propustite doznati večeras u 22:10 na RTL-u.