Ostalo

Drago ukućane izluđuje mjerama štednje, a izlazak Jadranka i Glavine pretvara se u potpuni kaos!

Kako bi povećali izglede za odlazak u Bruxelles, ali i izgladili svoj odnos sa šefom Glavinom nakon fijaska s jacuzzijem, Ana i Boris odlučuju se za odlazak na misu jer znaju da će ga ondje sigurno sresti

RTL TV
10.11.2020 12:00

Drago obitelj izluđuje akcijama i kuponima iz novina pačak predlaže da dio dvorišta pretvore u vrt kako bi sadili vlastito povrće te tako uštedjeli.

Jadranku je dosta prigovaranja kako ništa ne radi pa se i on odluči sprijateljiti s Glavinom jer smatra da nekoga na tako visokom položaju može iskoristiti kako bi lakše pronašao posao. Njih dvojica izlaze na neformalno druženje u klub, no zabava se vrlo brzo otme kontroli pa Jadranko pijanog Glavinu odluči povesti u Borisovu i Aninu kuću da se otrijezni.

Glavina u samo nekoliko minuta uspijeva napraviti potpuni kaos među ukućanima, a prava pomutnja nastaje kad shvati da je u baru ostavio poslovni laptop s važnim dokumentima pa Boris i Jadranko kreću u potragu.

Kako je završila duga i neprospavana noć u kući Pavićevih, doznajte večeras od 20.30 sati, u novoj epizodi serije 'Blago nama'.