Ostalo

Gledajte je u 'Blago nama': 5 razloga zašto volimo glumicu Taru Rosandić

Tara je dobitnica brojnih nagrada

RTL.hr
08.11.2020 10:15

Humoristična serija ' Blago nama ' donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom, prilično opuštenom i glasnom obitelji, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik.

A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani. Razlike među generacijama, ponekad zamršeni bračni i roditeljski odnosi, ''ljubav'' tasta i zetova ili svekrve i snahe samo su neke tipične situacije s kojima se vrlo lako može poistovjetiti baš svaki gledatelj.

Tara Rosandić utjelovila je Anu – mladu majku koja teži savršenstvu, proučava različite knjige, pazi na najsitnije detalje i svaki trenutak provodi s jednogodišnjim sinom jer on je centar njezina svijeta. Vjeruje da sa svojim suprugom može postići sve što poželi, između ostalog doseći i elitni društveni status. O Tarinu privatnome životu zna se jako malo, što i priliči glumici njezina kalibra. A zašto jevolimo? Donosimo 5 razloga!


1. Ljubiteljica je životinja

Tara je velikaljubiteljica životinja. U jednom je trenutku bila vlasnica dvije mačke i jednog zeca. Kohabitacija ovih malih dlakavih prijatelja na svim slikama izgleda idilično. Vjerujemo da u Tarinu slučaju zaista vrijedi – onaj tko voli ljude voli i životinje.


2. Dobitnica je brojnih nagrada

Tara je rođena je 2. veljače 1988. u Zagrebu. Diplomirala je na ADU u Zagrebu. Tara je prepoznata ne samo od strane gledatelja, već i od strane struke, dobivši mnoge nagrade. Među najznačajnijima su Nagrada hrvatskog glumišta za mlade umjetnika za ulogu Lene u predstavi "Tko je srušio Berlinski zid", 2011., Najhistrionka, 2014., nominacija za Nagradu hrvatskog glumišta za uloge u predstavi "Nevjerojatan događaj", 2015., Nagrada za najbolju glumicu na 9. "Gumbekovim danima", 2016.


3. Sinkronizirala je Disneyjev crtić

Godine 2012., Tara je bila dio tima u sinkronizaciji Disneyjevog animiranog filma "Zvončica i tajna krila". Tara je posudila glas Inji.


4. Pjeva

Osim glumačkog talenta, 32-godišnja glumica ima još jedan – onaj pjevački.Snimila je spot s bendom Gretta za pjesmu"Volim te".


5. Voli Toma Hardyja

Mislimo da o ovome ne trebamo pretjerano razglabati. Slika govori više od tisuću riječi.

Seriju 'Blago nama' pratite na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka u 20:30 sati.