Ostalo

Mirela Brekalo i Joško Ševo u ulozi tradicionalnih Borisovih roditelja: 'Stižemo iz Sinja na modernu...

Brojni sjajni gostujući glumci pridružit će se stalnoj glumačkoj postavi serije 'Blago nama', a njihovi će likovi unijeti dodatne zaplete te još više nasmijati gledatelje

RTL TV
24.11.2020 14:00

Tako će Borisove roditelje utjeloviti cijenjeni hrvatski glumci Mirela Brekalo i Joško Ševo . Ponosni, glasni i izravni, Ivan i Anđa dolaze u posjet iz Sinja kako bi prisustvovali Borisovu i Aninu vjenčanju, a sa sobom, osim hrpe torbi i domaćih delicija, nose i nebrojene ''zlata vrijedne'' savjete koje žele ''ljubazno'' nametnuti svojoj nevisti Ani, a ona to neće baš najbolje prihvatiti.

Meni moj lik svekrve iz Sinja nije bio nimalo zahtjevan jer bih mogla reći da sam se već nekako naviknula na te uloge u kojima moram imati dalmatinsko-hercegovački naglasak", kaže Mirela Brekalo , inače rođena Zagrepčanka, pa opisuje lik Anđe, ona je naprasna i naporna iz prevelike ljubavi prema svome sinu pa u tom često pretjera. A uz to, stižemo izSinja kako bismo prisustvovali sinovoj modernoj svadbi. Već možete zamisliti što će se sve izdogađati!"

Blago nama - Mirela Brekalo

Zadovoljstvo suradnjom na seriji i svojim likom ne krije ni iskusni Joško Ševo . Ja sam pravi Sinjanin, obožavam svog sina, volim i njegovu suprugu, ali sam strašno nagao, žestok, drčan. Jako mi se sviđa atmosfera na setu, autorska ekipa je genijalna, s Goranom Rukavinom sam već surađivao i strašno ga cijenim. Snimanje ide jako glatko, svi dobro komuniciraju, nadopunjuju se, bez uobičajene nervoze ponekad karakteristične za velike projekte", priča Ševo, kojemu je dolazak na set bio prilika da sretne neke stare prijatelje, ali i bivše studente.

Žarko Radić i ja baš smo se onako prijateljski zagrlili poslije prve snimljene scene jer nismo dosta dugo zajedno ništa snimali. Mirela Brekalo je moja dugogodišnja prijateljica, a Tari Rosandić sam predavao na Akademiji'', dodaje.

Blago nama - Žarko Radić i Joško Ševo

Zašto Ana nije rodila u Sinju, kakva je to svadba bez vjenčanice i s kupovnim kolačima, samo su neki od golemih problema koje će Ivan i Anđa pokušati preokrenuti u svoju korist, a hoće li im to poći za rukom, doznajte večeras od 20.30 sati na RTL-u!