Ostalo

Mirela Brekalo slavi 66. rođendan: Prisjetite se najboljih Anđinih 'triski' Borisu!

Mirela Brekalo je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumic, a rođena je u Zagrebu, 6. veljače 1956.

RTL.hr
06.02.2022 13:00

U humorističnoj seriji ' Blago nama ' stalnoj glumačkoj ekipi predvođenoj Enisom Bešlagićem, Žarkom Radićem, Tarom Rosandić, Hristinom Popović i Filipom Križanom pridružuju se isjajni gostujući glumci čiji likovi unose dodatne zaplete, ali i razloge za još više smijeha.

Jedna od glumica koja se pojavljuje je i slavna Mirela Brekalo , jedna odponajboljih ženskih glumica u Hrvatskoj, koju je dopalauloga Borisove ( Filip Križan ) mame, glasne i tradicionalne Sinjanke Anđe, a danas slavi 66. rođendan.

"Meni moj lik svekrve iz Sinja nije bio nimalo zahtjevan jer bih mogla reći da sam se već nekako naviknula na te uloge u kojima moram imati dalmatinsko-hercegovački naglasak. A tu je bio i moj glumački partner Joško Ševo koji je iz Dalmacije pa bih i njega mogla pitati za savjet", rekla je Brekalo tijekom snimanja prve sezone i dodala:

"I glumačka i tehnička ekipa su odlične pa smo se unatoč cijeloj situaciji i snimanju pod epidemiološkim mjerama ipak uspjeli nekako opustiti i fokusirati da gluma bude najvažnija."

Povodom Mirelinog rođendana, prisjetite se najboljih Anđinih triski koje je dala Borisu, a nove epizode humoristične serije 'Blago nama' gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 na RTL-u!