Ostalo

Serija 'Blago nama' nasmijat će vas do suza, evo zašto: 'Imam dvije drage kćeri i dva kretena zeta...'

Seriju 'Blago nama' gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20.30 na RTL-u!

RTL.hr
07.11.2020 19:00

Od ponedjeljka u 20.30 sati pripremite se na dobar, zdravi smijeh. Počinje humoristična serija ' Blago nama ' i, sudeći prema energiji sa snimanja, obitelj na čijem čelu je najiskusniji član - Drago, kojeg igra Žarko Radić, svima će nam se odmah uvući pod kožu.

"Imam dvije drage kćeri i dva kretena zeta. Jedan je užasno ambiciozan, bolesno ambiciozan, a drugog ništa nije briga. U jednoj rečenici kažem da mi se čini da ima ispohan mozak i mislim da je to najkarakterističnija rečenica za tog mog drugog zeta. Mislim, drag je, ali ništa neće raditi i onda to mene zabrinjava pošto imam malu mirovinu imam još čak i jedan kredit i tako da je teška situacija jako", opisao je svoju ulogu Žarko.


Snalažljivi Jadranko

E, a taj drugi zet je Jadranko! Enis Bešlagić u njemu vidi prije svega dobrog čovjeka, ali premazanog svim mastima jer ga je život tome naučio.

(VIDEO: RTL Exkluziv)

"Napravili smo jedan lik koji može sve, on je čovjek koji se pokušava snaći u toj situaciji, ne veže se mnogo za materijalni svijet i to je, u stvari, ona klasična balkanska priča, dobra balkanska priča koja daje dušu stvarima. Tako da nije materijalistkoji gleda samo da ima napucanu kuću i televizor, njemu je bitno da samo dobije informaciju stelevizije koja god da ona bude", objašnjava Enis lik Jadranka.

U tom 'sve će biti dobro' stavu sjajno ga prati i podupire supruga Tamara. Utjelovila ju je Hristina Popović koja joj je u privatnom životu potpuna suprotnost.

"Tamari poprilično zavidim na 'hah, lako ćemo, ma pa šta, ma bit će, pa tako'... Sva je opuštena pa se nadam da će mi nešto od nje i ostati, da povučem neke osobine i u svoj privatni život", šali se glumica.


Potpuna suprotnost

Tamarina sestra, koju tumači Tara Rosandić, mnogo je staloženija i voli da sve ide onako kako je zamislila. A znate da to tako nikada ne ide...

"Ana je precizna i voli da su stvari ko po špagici i ona na taj način pokazuje ljubav prema svojoj obitelji, ali kao što to obitelji najčešće nisu, njena obitelj nije po špagici, tako da je tu negdje nekakav problem koji će Ana pokušati riješiti i nekako usuglasiti tijekom naše serije", objašnjava Tara.

Da nema drugog dijela njihove obitelji, možda bi i išlo sve 'kao po špagici.' I Anin suprug Boris u tom se kaosu pokušava nekako snaći.

"Ja se nadam da ćete se zabaviti kao što se i mi zabavljamo ovdje, prije svega", kaže Filip, koji je svoj lik opisao ovako: "Boris je državni službenik, novopečeni otac koji useljava u novu kuću i pridružuju im se roditelji njegove žene i tu se zapravo stvar počinje vrtiti u jednom drugom smjeru..."

Svi znamo barem jednu ovakvu obitelj, no rijetko koja sa svojim nedaćama nasmijava kao ova RTL-ova. ' Blago nama ' emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka i u ova čupava vremena nekim će ljudima pružiti barem pola sata iskrenog smijeha u danu. A to se ne smije propustiti.