Ostalo

Tara Rosandić proslavila je 34. rođendan: Osim što je prekrasna, evo još 5 razloga zašto je volimo!

Tara je rođena 2. veljače 1988. godine

RTL.hr
02.02.2022 10:30
Pročitajte još
Tara Rosandić slavi 33. rođendan: Svi je znamo kao Anu iz 'Blago nama', a evo po čemu se njih dvije razlikuju

Tara Rosandić , glumica koja u humorističnoj seriji ' Blago nama ' glumi Anu, proslavila je 34. rođendan!

Tara je rođena 2. veljače 1988. u Zagrebu, gdje je i diplomirala na Akademiji dramskih umjetnosti, a za svoju glumu dobila je brojne nagrade.

O Tarinu privatnome životu zna se jako malo, što i priliči glumici njezina kalibra. A zašto jevolimo? Donosimo 5 razloga!


1. Ljubiteljica je životinja

Tara je velikaljubiteljica životinja. U jednom je trenutku bila vlasnica dvije mačke i jednog zeca. Kohabitacija ovih malih dlakavih prijatelja na svim slikama izgleda idilično. Vjerujemo da u Tarinu slučaju zaista vrijedi – onaj tko voli ljude voli i životinje.


2. Dobitnica je brojnih nagrada

Tara je rođena je 2. veljače 1988. u Zagrebu. Diplomirala je na ADU u Zagrebu. Tara je prepoznata ne samo od strane gledatelja, već i od strane struke, dobivši mnoge nagrade. Među najznačajnijima su Nagrada hrvatskog glumišta za mlade umjetnika za ulogu Lene u predstavi "Tko je srušio Berlinski zid", 2011., Najhistrionka, 2014., nominacija za Nagradu hrvatskog glumišta za uloge u predstavi "Nevjerojatan događaj", 2015., Nagrada za najbolju glumicu na 9. "Gumbekovim danima", 2016.


3. Sinkronizirala je Disneyjev crtić

Godine 2012., Tara je bila dio tima u sinkronizaciji Disneyjevog animiranog filma "Zvončica i tajna krila". Tara je posudila glas Inji.


4. Pjeva

Osim glumačkog talenta, 32-godišnja glumica ima još jedan – onaj pjevački.Snimila je spot s bendom Gretta za pjesmu"Volim te".


5. Voli Toma Hardyja

Mislimo da o ovome ne trebamo pretjerano razglabati. Slika govori više od tisuću riječi.

Seriju 'Blago nama' pratite na RTL-u od ponedjeljka do petka u 20.15sati.