Play ponuda
Play ponuda
BIT ĆE ZANIMLJIVO

Darija sve više zanima Saša, a ona poručuje Petri: 'Doktorice, mali vrijedi! Dok to prepoznaš, uzet će ga neka druga!'

Novi dan donosi i nove aktivnosti za bračne parove treće sezone 'Braka na prvu'...

Image
RTL.hr/ 13.2.2023. u 12:00
Play ponuda

Neki će tako zajedno kuhati, neki se družiti u streljani, a neki zbog svoje ljepše polovice čak snimiti i prvi TikTok video.

Mirno će biti i između Bojana i Saše koji će jutro provesti u teretani, a on će sretno poručiti: ‘’Sve je dobro i nećemo dirati dok traje!’’

A upravo je Saši i Bojanu te Loreni i Stefanu preostalo riješiti zadatak koji je neke posvađao, a neke zbližio – rangiranje parova po fizičkoj privlačnosti.

Najmlađi par sezone lako će poredati kandidate, no Lorenu će jedan Stefanov odabir ipak malo iznenaditi. S druge strane, Saša će poručiti da neće rangirati po fizičkom izgledu nego s kojim bi se muškarcem najradije vani družila.

Darija i Petru tijekom čitavog će dana najviše kopkati zajednička večera na koju odlaze kod Bojana, a tamo će biti i Tihomir te Manuela, ali i Saša.
‘’Ti ćeš biti posebno sretan večeras jer ćeš vidjeti Sašu’’, zezat će ga Petra, dok će Dario priznati kako mu je i dalje i više nego interesantna.

A upravo će na večeri Saša i Dario imati najviše zajedničkih tema za razgovor. Oboje će zanimati kako su jedno drugo rangirali u zadatku, a Dario će je upitati zašto se tako bezobrazno ponašala prema Bojanu.

‘’Doktorice, mali vrijedi! Dok to prepoznaš, uzet će ga neka druga!’’ poručit će Saša Petri u jednom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Hoće li Petru obuzeti ljubomora, kako su parovi rangirali kandidate i o čemu su sve to pričali Dario i Saša, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u ‘Braku na prvu’, samo na RTL-u.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

EKSKLUZIVNO Marko i Andrea iz 'Braka na prvu' ponovno su zajedno, za RTL.hr kažu: 'Ne možemo jedno bez drugoga'

Play ponuda

Više s weba