Play ponuda
Play ponuda
IZ 'BRAKA NA PRVU'

Dario Crnković ipak se vratio u London, za RTL.hr objasnio i zašto: 'Planiram se školovati za turističkog vod...

Nakon završetka showa ostao je u Hrvatskoj, no nedavno se ipak vratio u London

RTL.hr/ 27.4.2023. u 8:00
Play ponuda

"Vratio sam se u London, ali neću dugo ostati. Planiram biti tu još nekoliko mjeseci i onda se vratiti doma. Došao sam samo po stvari, ali ipak sam ostao duže", rekao je Dario Crnković, kandidat ove sezone showa 'Brak na prvu'. Kako nam je rekao u ekskluzivnom intervjuu nakon showa, ušao je u avion kako bi poletjeo u druge krajeve, ali se brzo predomislio i ipak ostao u Hrvatskoj. Stvari su se sada ponovno promijenile i trenutačno u Velikoj Britaniji radi kao barmen u jednom hotelu.

"Plan mi je ostati tu do ljeta i onda polagati u Zagrebu za turističkog vodiča. Taman ću tada biti u punom naponu", rekao je. Pitali smo ga je li ga to prijateljica iz showa Manuela motivirala da upiše školovanje.

"Nije, ali čini mi se taj posao jako zanimljiv", dodao je. S partnericom iz 'Braka na prvu' Petrom Meštrić, kaže, čuje se često, a dobar prijatelj je i s Hedvigom. Od muške ekipe, u kontaktu je s Markom, Tihomirom i Zoranom. "Ostali smo u odličnim odnosima", rekao je i dodao kako je još uvijek solo.

Show 'Brak na prvu' pogledajte na PLAYU, a u novu sezonu prijavite se na linku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ide hrabro dalje

Luka otkrio da je ostao bez posla: 'Težak dan je iza mene, ali poslije kiše dolazi sunce'

Play ponuda

Više s weba