Brak na prvu

Dok jedni tek trebaju stati pred oltar, drugi već uživaju u braku: 'Spavat ćemo skupa u krevetu, ne ide...

U novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u gledatelje očekuje raskošno vjenčanje novog para, još malo drame, ali i prvi dojmovi kandidata o bračnom životu.

RTL.hr
01.02.2023 12:00

Nakon romantičnog vjenčanja uz more Saša i Bojan dobit će malo vremena za sebe kako bi pokušali riješiti prve trzavice, no ni iskreni razgovor ni rezanje svadbene torte neće proteći u veselom tonu pa će Saša, kad joj postane hladno, čak odbiti i Bojanov sako koji će joj velikodušno ponuditi.

S druge strane, na vjenčanju Hedvige i Zorana i dalje vlada vesela, rasplesana atmosfera te frcaju iskrice. Da izgledaju kao idealan par između kojeg bi se moglo roditi i nešto više, misle svi gosti, pa čak i sami mladenci. Zoran će iskoristiti večer kako bi upoznao njezinu majku i s njom nasamo porazgovarao o svojoj novoj supruzi, a zadovoljna Heda poručit će na kraju dana: ''Da, spavat ćemo skupa u krevetu, rekla sam mu da ne ide na kauč, sigurno''.

A bajkovita ceremonija večeras očekuje još jedan novi par zbog kojeg su eksperti vrlo optimistični.

''Njezina vrckavost i životna energija mogla bi ih dovesti u neki balans jer oboje mogu puno toga jedno drugome dati'', zaključit će.

Uzbuđeni mladoženja stići će prvi i čekati svoju buduću suprugu koja će, koračajući prema njemu, otkriti kako nikad u životu nije bila toliko nervozna, a kad ga ugleda, bit će podijeljenog mišljenja: ''Na prvu, li-la. Nije ono što sam očekivala, ali nisam razočarana...''

Tko je spreman dati priliku ljubavi, kako izgleda prvi dan u braku Hedvige i Zorana i mogu li Saša i Bojan pronaći zajedničku temu za razgovor bez imalo tenzija, gledatelji će doznati od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi 'Braka na prvu'.