Brak na prvu

EKSKLUZIVNO! Mislav i Andrea za RTL.hr: 'Planiramo vjenčanje, ali i dalje nosimo vjenčano prstenje s...

Omiljeni par druge sezone 'Braka na prvu' Mislav i Andrea jedini su ostali zajedno. Otkrili su kako planiraju vjenčanje, prstenje s ceremonije nisu skidali, a trenutačno uređuju u stan. Detalje doznajte u nastavku

RTL.hr
24.01.2023 09:00

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković nisu ni slutili da će u showu 'Brak na prvu' upoznati svoje srodne duše. Od prvog dana odlično su se slagali i ubrzo postali najveseliji i najsložniji par druge sezone. A između njih nije se rodilo samo prijateljstvo, već i ljubav - na svim su ceremonijama govorili istu rečenicu - da je to to. Ni Mislav ni Andrea nisu ušli u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo. No dan po dan svog druženja shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkoga, a kad se eksperiment približio svom vrhuncu, Mislav nije želio da bude kraj pa je kleknuo i pitao Andreu da postane njegova supruga i u onom životu kada se ugase televizijske kamere. Što ima novoga kod njih dvoje? Ekskluzivno su otkrili za RTL.hr.

Po čemu ćete pamtiti sudjelovanje u sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'? Koliko vam se život promijenio nakon sudjelovanja u showu?

Znate one neke ključne trenutke u životu nakon kojih više ništa nije kao prije? A, opet je sve isto. Mi smo jednaki ljudi kakvi smo bili prije showa. S istim životima, stavovima, prijateljima... Samo bogatiji zato što smo jedno drugome unijeli u život ono najbolje što smo stekli prije nego što smo se sreli. Nismo očekivali, čak se nismo ni nadali takvom ishodu, no pokazalo se da je ulazak u show bio velika prekretnica u našim životima. Pomalo luda i spontana epizoda dovela je do prave ljubavi.

Jeste li prije godinu dana mogli zamisliti da ćete ljubav svog života pronaći pred kamerama?

Ni pod razno. Više je to bila šala, eksperiment. Nijedno od nas nije moglo zamisliti da bi nam se romansa mogla dogoditi pred kamerama, a kamoli ovakva, prava ljubav.

Mislav i Andrea

Jedini ste par koji je opstao i nakon što su se kamere ugasile. Koja je vaša tajna?

Uzajamno veliko poštovanje i razumijevanje. Nekako od prvog dana 'televizijskog braka' postali smo tim, a tako je i danas. Daleko od toga da je sve idila, ali ako imate povjerenje, to nekako podrazumijeva i strpljenje, a rezultat je taj da smo uvijek tu jedno za drugo, čuvamo si leđa, njegujemo taj naš posebni odnos kroz razne male sitnice pažnje, ljubavi, smijeha i prijateljstva.

Mnoge zanima i jeste li pričali o ozbiljnijem koraku. Planirate li vjenčanje u skorije vrijeme?

Mi smo i dalje službeno zaručeni, mislim da ste svi imali prilike prisustvovati našim zarukama, haha. Tu se ništa nije promijenilo. Svadba je u planu, ali trenutačno nam nije prioritet jer ionako već živimo kao da smo u braku. Sam čin ne bi puno toga promijenio, ali naši prijatelji su nestrpljivi jer znaju da će to biti zabava za pamćenje. Uređujemo stan, pripremamo novi zanimljivi poslovni projekt i zaista smo 200 na sat. Na ruci je i dalje vjenčani prsten, nismo ga nikada skinuli. A ljubav koja nas sada veže, neka bude zauvijek jer ionako je ona cilj svakog zavjeta.

Pročitajte još
Vjenčanje koje im je promijenilo živote! Pogledajte prekrasnu ceremoniju zaljubljenih Mislava i Andreje

Čujete li se s nekim bivšim natjecateljima? Ako da, s kim?

Čujemo se s Kikijem, vidjeli smo se kad je bio u Zagrebu. Njega smo baš jako zavoljeli. Tu i tamo čujemo se s tetom Anom.

Ne objavljujete često zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Čuvate li svoju privatnost ili?

Smatramo da dovoljno toga dijelimo. Mi smo mi. Bili i ostali. Trudimo se podijeliti lijepe i inspirativne trenutke naših života. U poplavi negativnosti, želimo ponuditi nešto drugačije. Nadu, razumijevanje, toplinu, zahvalnost.

Mislav i Andrea

I za kraj - što biste poručili novim kandidatima koji će u novoj sezoni showa 'Brak na prvu' pokušati pronaći svoju ljubav?

U svakom slučaju da budu svoji, da ne glume i ne donose zaključke na prvu, s predrasudama. Svi zaslužuju pravu priliku, a da bismo je zaista pružili, je potrebno vrijeme i volja za upoznavanjem vrlina i mana osobe preko puta tebe. Tek kad spustite sve barijere, srce može čisto vidjeti, pa možda i netko tko neće na prvu biti baš 'njihov tip', možda na drugu i više nego pozitivno iznenadi.


Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte od ponedjeljka, 30.siječnja u 21.15 na RTL-u!


Pogledajte video: Mislav i Andrea u showu otkrili kako su zaručeni