Play ponuda
Play ponuda
POKUŠAJ ISPRIKE

Hoće li ova isprika biti dovoljna? Dario Petri poklonio cvijeće i zbog uvreda joj se ispričao pred svim kandi...

Dario se ustao i pred svima se ispričao Petri. Partnerica ga je tužno pogledavala i u konačnici mu odlučila oprostiti

RTL.hr/ 15.2.2023. u 21:50
Play ponuda

Nakon što joj je pred kamerama rekao baš sve što mu je na umu, Dario je sutradan shvatio kako je pretjerao. Petru je zbog svojih izjava, poput one da je sponzoruša i jeftina djevojka, jako povrijedio zbog čega se i rasplakala. Večer nisu proveli zajedno, Dario ju je napustio, a Petra je imala vremena razmisliti o njegovim postupcima. Na dan ceremonije zajedno su se našli u istoj prostoriji. Dečki su djevojke čekali napeto i u tišini. Kad su došle djevojke, Dario je Petri poklonio cvijeće koje je ukrao iz vaze sa seta te se ustao i svima se ispričao za jučerašnje ružne riječi, a nakon te isprike uslijedila je isprika za Petru.

''Stvarno oprosti, gadim se sam sebi, iskreno… Udarao sam ispod pojasa. Žao mi je i nadam se da ćeš mi moći oprostiti'', priznao joj je Dario, a ostali su kandidati ostali zadivljeni njegovom gestom.

''Nisam očekivala… Ne znam je li bio iskren, vjerujem da je. Imam osjećaj da nisam sigurna'', priznala je Petra, prihvatila ispriku i zagrlila ga. Petra je dodala kako mu je oprostila, no kako takvo ponašanje nikada neće zaboraviti.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
WOW

FOTO Pamtimo ju po dugoj plavoj kosi, no promijenila je look: Andrea iz 'Braka na prvu' u potpuno novom izdanju!

Play ponuda

Više s weba