Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
o stanju u Ukrajini

Ingrid iz 'Braka na prvu' oglasila se prvi put nakon vijesti o trudnoći pa progovorila o životnim problemima

Psihologinja se ovaj put osvrnula na trenutnu ratnu situaciju u Ukrajini pa otkrila kako se osjeća otkako traje ruska invazija

Image
Foto: Instagram/Ingrid Divković
T.M./ 28.2.2022. u 16:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ekspertica Ingrid Divković, javnosti najpoznatija kao spisateljica koju su gledatelji RTL-a upoznali tijekom prve sezone showa 'Brak na prvu' prije dva dana otkrila je kako s dečkom Dariom Sederom čeka prinovu! 

"Kako mislite, tek miriše na proljeće? Pa ja sam još početkom zime novim životom u sebi procvjetala. Bože, hvala TI. Nas troje je vrijedilo čekati", napisala je Ingrid u subotu na svom Instagram profilu, a brojni obožavatelji zatrpali su objavu čestitkama. 

No, ovaj put na društvenim mrežama nije podijelila objavu koja će, kako su to pratitelji navikli, izmamiti osmijeh na lica i dati mnogima motivaciju za životne probleme, psihologinja se ovaj put osvrnula na trenutnu ratnu situaciju u Ukrajini pa otkrila kako se osjeća otkako traje ruska invazija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
ČESTITAMO

Ingrid iz 'Braka na prvu' je trudna: 'Nas troje je vrijedilo čekati'

Image
ČESTITAMO

Ingrid iz 'Braka na prvu' je trudna: 'Nas troje je vrijedilo čekati'

"Ovih mi je dana neugodno biti sretna i radosna, iako osjećam to vrlo dobro, ne pronađoh svoju sreću slučajno po putu pa da je se tek tako odreknem, stvarah je strpljivo i dugo, baš kao što je stvaraše i nebrojene obitelji svima danas poznate, otužne zemlje na istoku Europe. Majke i očevi gradiše svoje kuće, utočišta za svoju djecu i tople domove, iste one koje se sada pod neprijateljskim vojničkim čizmama ljuljaju i ruše, a da ih nitko u smrti sigurnosti koju osjetiše upitao ništa nije" , napisala je Ingrid pa nastavila u istom tonu: 

Upravo se čita

Image
DRAMA SE NASTAVLJA

Kandidati iznenađeni što Saša želi ostati: 'Traži medijski prostor i pažnju i voli te kamere više od ičega!'

"To što je naša kuća danas čitava ne znači da ne osjećamo propuh u grudima tih preplašenih ljudskih duša. Čije je pravo, osim Neba, spustiti oblak oklopa na nečije snove pa mu oteti sve, u ime vladavine mahnitog (ne)ljudskog bezrazumlja? Sadašnjost izigrava prošlost, a obitelji koje teži boljoj budućnosti sada nose teret nespokoja na svojim umornim grudima. Lomi me vidjeti svijet koji na spomen crvene boje prepoznaje samo krv, jer i ljubav je crvena a sada je ta predivna boja erosa i strasti rasprostranjena u tuzi i očaju", dodaje popularna spisateljica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ovih joj je dana, kako kaže, neugodno biti nasmiješena i vesela. Savjest je koči da sanjari o očima svog željenog djeteta koje će uskoro uspavljivati u ovom razjedinjenom svijetu poremećenih iluzija i pomahnitalog ega.

Kao dijete preživjeh jedan domovinski rat, kao odrasla žena preživjeh stotinu unutarnjih ratova, i zato ne znam, kako da odagnam ovu tugu u grudima, kako da sanjarim o najljepšem periodu u svome životu kada na bliskoj strani svijeta majke i djeca nezaustavljivo plaču, a hrabri očevi pakiraju emocije, susprežu suze i daju obećanja koja možda ispuniti neće moći, a sat našega života neumorno otkucava. Zaista ne želim vjerovati da je ovo svijet u kojemu se ništa na bolje promijenilo nije, prolaznost nam je zajedničko ime, dajem život da u srcima zastave ne postoje, a tko to zna bolje od Neba i u majčinoj čistoći odrasle i tek (ne)rođene djece", napisala je Ingrid za kraj. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RAĐA SE LJUBAV

'Nismo ni sanjali da ćemo baš ovoliko kliknuti': Hedviga i Zoran ne odvajaju se jedan od drugog

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba