Play ponuda
Play ponuda
PREKRASNO

Jesu li ovo najromantičniji zavjeti dosad? Stihovi Zdravka Čolića i 'u ovom trenutku mogu ti obećati sve...'

Miljana Popović i Marko Antunović izgovorili su zavjete i raznježili mnoge uzvanike

RTL.hr/ 17.2.2023. u 21:50
Play ponuda

"U ovom trenutku mogu ti obećati sve. Biti podrška uz iskrenost i ranjivost. Život me kroz odnose naučio govoriti svim jezicima ljubavi, s veseljem ću ih pričati s tobom. Obećajem da će ti moj zagrljaj biti sigurna luka, podržat ću te i vjerovati u tebe, u nas i u sebe. Obećajem biti prilagodljivi i tolerantan i nadasve šarmantan. Nadam se da ću te učiniti sretnom i tvoj život zanimljivim", pročitao je Marko Antunović svoje zavjete. Nakon toga su kandidati pohvalili novog člana sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a sad je došao red i na Miljanu Popović.

"Baš je bilo lijepo", rekla je Miljana, koja je potom pročitala svoje zavjete. Kako je i sama rekla, kada je romantika u pitanju nije previše kreativna, ali se poslužila stihovima pjevača Zdravka Čolića.

"Ljubav je samo riječ i ništa više. Ljubav se uvijek isto čita i piše. Ruka u ruci je već nešto drugo. I šapat nježnih riječi uz kapi kiše. Ljubav je samo riječ i ništa više. Ponekad je samo pogled. Uzrok bezbroj budnih noći. Uzalud se nekad moli. To je ljubav, to se voli", pročitala je Miljana. Marku se svidjelo što je toliko puta izgovorila riječ "ljubav".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

EKSKLUZIVNO Marko i Andrea iz 'Braka na prvu' ponovno su zajedno, za RTL.hr kažu: 'Ne možemo jedno bez drugoga'

Play ponuda

Više s weba