Play ponuda
Play ponuda
BRAK NA PRVU

Erna Hrnjić: 'Vrijeme je da se udam!'

Erna Hrnjić dolazi iz Teslića u Bosni i Hercegovini, ima 25 godina, a po zanimanju je diplomirani kemijski inženjer te vjeruje kako je stiglo vrijeme za poduzimanje ozbiljnih koraka u životu.

RTL.HR/ 27.9.2021. u 19:30
Play ponuda

Erna je samostalna, komunikativna, vedra i energična djevojka koja je dosad imala dvije duge veze, a sad je spremna za brak. Kaže da je stiglo njezino vrijeme za udaju jer smatra da je spremna za zrelu emocionalnu vezu i nada se kako će joj iskustvo u sociološki eksperimentu 'Brak na prvu' upravo to donijeti. Misli da je već proživjela i iskusila sve što je dosad trebala te da je dovoljno ozbiljna za život udvoje. Priznaje kako je čak naučila i kuhati te da ima velike planove koje bi voljela ostvariti udvoje.

Image

Brak na prvu

Foto: RTL
Image

Brak na prvu

RTL

U show 'Brak na prvu' prijavila se kako bi uzela stvari u svoje ruke, kako bi se borila za ljubav i dala sebi priliku da se zaljubi. Privlače je mišićavi i tamnoputi muškarci koji su ostvareni i znaju što žele. Ne voli dramu i svađe te želi smirenog i ozbiljnog partnera s kojim bi jednog dana mogla osnovati obitelj. 

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Uskoro

Verica i Dragan Jovanović u kulinarski show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho!' stižu s pojačanjem!

Play ponuda

Više s weba