Brak na prvu

Gordana Marelli prijavila se u 'Brak na prvu' jer se želi još jednom udati, a njezin idealan partner je...

"Brak na prvu" moći ćete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

RTL
06.03.2020 20:00

Iza Gordane Marelli je brak u kojem je dobila sina, a na Brak na prvu" odlučila se prijaviti jer se naprosto želi još jednom udati. Odrasla je uz majku, a s ocem nema nikakav kontakt. Za svoju majku kaže da je osoba koja ju je naučila kako je ljubav davanje, ali i da prije svega čovjek treba voljeti sebe kako bi mogao voljeti nekoga drugog. Iako kaže da je staložena i razumna, priznaje i da je sklona ponekim impulzivnim odlukama poput spontanih putovanja ili odluke da promjeni posao preko noći.

U životu se vodi činjenicom da je i loše iskustvo - iskustvo te da i iz takvih situacija može nešto naučiti.

U slobodno vrijeme ide u teretanu, šeće psa, druži se s prijateljima i radi na sebi.

Iako joj je život prilično posložen, priznaje kako ipak mašta o tome da ostvari stabilan partnerski odnos jer je sve u životu ljepše i lakše udvoje. A da bi je neki muškarac privukao, mora biti iskren, odan i treba s njom dijeliti sve - i dobro i loše. Veliki bi plus bio partner koji voli djecu i životinje te koji ima samopouzdanje. S druge strane, sebični i hladni muškarci kod nje nemaju prolaznu ocjenu, kao ni oni koji se previše trude i forsiraju. Gordana vjeruje kako je za idealnu vezu potrebno dvoje ljudi s istim interesima, da su što sličniji, ali ipak i da se razlikuju dovoljno kako bi se mogli nadopunjavati. Uz smijeh, strast i razumijevanje, ona savršena veza trebala bi biti i puna kompromisa.

"Brak na prvu" ne propustite gledati do 16. ožujka u 20 sati na RTL-u, a emisije će se prikazivati od ponedjeljka do četvrtka.