Brak na prvu

Milan Tokić (64) dokazat će da pravi džentlmeni još postoje: Svoju ću suprugu razmaziti donošenjem...

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

RTL TV
06.03.2020 20:00

Najstariji kandidat Milan Tokić (64) pravi je džentlmen - da, takvi još postoje! No još nije pronašao ljubav i nikada nije bio u braku te smatra kako je sada pravo vrijeme da upozna osobu s kojom može ispijati jutarnju kavu uz poljupce.

Milan je ratni umirovljenik, sudjelovao je u Domovinskom ratu, gdje je bio ranjen. Bez obzira na teške dane koji su iza njega, Milan se nikada ne vraća u prošlost, već uvijek s osmijehom na licu gleda u budućnost. Iako je trenutno član jedne zagrebačke udruge samaca, njegov je život bio vrlo zanimljiv i ispunjen. Radio je i putovao po cijeloj Europi kao građevinski radnik, a dvije je godine čak i živio u Iraku!

No sada smatra kako je došlo vrijeme da uspori tempo, zagrli voljenu osobu i s njom se druži po cijele dane. Od partnerice priželjkujeda je ispunjena osoba puna samopouzdanja, koja drži do sebe. Jednom, kada pronađe pravu osobu za sebe, pružit će joj puno ljubavi, poštovanja i nježnosti, a doručak u krevet samo je jedna od sitnica kojom će razmaziti buduću suprugu.

Novi show "Brak na prvu" pratite od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!