Play ponuda
Play ponuda
Brak na prvu - upoznajte kandidate

Profesorica Lidija Stević osvojila je nagradu za novu riječ, a sada traži partnera koji može podnijeti njezin karakter

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 8.3.2020. u 20:00
Play ponuda

Lidija Stević (38) je svestrana i kreativna osoba koja traži partnera koji može podnijeti njezin karakter. Kad pronađe takvu osobu, spremna joj je dati svu svoju ljubav!

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Radi u srednjoj školi kao profesorica, piše blog, pjesme, izrađuje nakit, bavi se uređenjem doma, pjeva, pleše, glumi, slika i fotografira. Lidiji uistinu sve ide od ruke, ona je osoba puna energije koju voli usmjeriti na svoj posao i hobije. 

Želi pronaći partnera koji je može pratiti u životu i koji će joj biti oslonac u dobrim i lošim danima. Priznaje kako ponekad zna biti šašava te svaki dan ima novu ideju koju želi ostvariti, stoga joj je vrlo važno da je partner shvaća ozbiljno i ne pokušava je promijeniti. Vjeruje da prava ljubav postoji, samo je treba na vrijeme pronaći, a pravi primjer za to su joj roditelji, koji su u sretnom braku više od 40 godina. Tri je godine bila u braku te se razvela 2011. godine. Od tada je sama pa se zato prijavila u show „Brak na prvu“ vjerujući kako će kroz taj projekt pronaći pravu osobu za sebe.

Novi show "Brak na prvu" pratite od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI KANDIDATI

Što nas čeka ovog tjedna 'Večeri za 5 na selu': 'Petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti'

Play ponuda

Više s weba