Brak na prvu

Profesorica Lidija Stević osvojila je nagradu za novu riječ, a sada traži partnera koji može podnijeti...

"Brak na prvu" gledajte od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

RTL TV
08.03.2020 20:00

Lidija Stević (38) je svestrana i kreativna osoba koja traži partnera koji može podnijeti njezin karakter. Kad pronađe takvu osobu, spremna joj je dati svu svoju ljubav!

Lidija je profesorica hrvatskog jezika i književnosti iz Vinkovaca koja je 2018. godine dobila nagradu za najbolje osmišljenu novu riječ - zapozorje. Radi u srednjoj školi kao profesorica, piše blog, pjesme, izrađuje nakit, bavi se uređenjem doma, pjeva, pleše, glumi, slika i fotografira. Lidiji uistinu sve ide od ruke, ona je osoba puna energije koju voli usmjeriti na svoj posao i hobije.

Želi pronaći partnera koji je može pratiti u životu i koji će joj biti oslonac u dobrim i lošim danima. Priznaje kako ponekad zna biti šašava te svaki dan ima novu ideju koju želi ostvariti, stoga joj je vrlo važno da je partner shvaća ozbiljno i ne pokušava je promijeniti. Vjeruje da prava ljubav postoji, samo je treba na vrijeme pronaći, a pravi primjer za to su joj roditelji, koji su u sretnom braku više od 40 godina. Tri je godine bila u braku te se razvela 2011. godine. Od tada je sama pa se zato prijavila u show Brak na prvu" vjerujući kako će kroz taj projekt pronaći pravu osobu za sebe.

Novi show "Brak na prvu" pratite od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!