Play ponuda
Play ponuda
BRAK NA PRVU

Tomislav Ciglenečki: Žena mu je uvijek na prvome mjestu, a volio bi da njegova buduća supruga ima bujne oblin...

Tomislav Ciglenečki je 40-godišnji komercijalist iz Zagreba koji obožava automobile. Veze je zapostavio zbog velike predanosti poslu i hobijima, a u 'Brak na prvu' prijavio se kako bi ljubav stavio u prvi plan.

RTL.HR/ 29.9.2021. u 18:30
Play ponuda

Tomislav je vrlo spontana, direkta, pričljiva i društvena osoba pa bi volio da partnerica prati njegov tempo i imaju slične interese. Veliki je zaljubljenik u automobile te je organizator utrke 'Brzi i žestoki', a osim toga, uživa u druženju s prijateljima, voli pecanje i nogomet.

Image

Brak na prvu

Foto: RTL
Image

Brak na prvu

RTL

Tomislav je već jednom bio razočaran u ljubav, iza njega je deset godina braka i sedam godina samoće, a sad je napokon spreman sebi dati novu priliku da upozna onu pravu. Iako već ima jedno dijete iz prvog braka, ne isključuje opciju da osnuje novu obitelj ako se za to odluči. Kad se zaljubi, žena mu je uvijek na prvome mjestu, no priznaje kako bi volio da njegova buduća supruga ima bujne obline. Od emisije očekuje dobru zabavu, nezaboravnu avanturu i - ljubav!

Drugu sezonu popularnog showa 'Brak na prvu' gledajte uskoro na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI KANDIDATI

Što nas čeka ovog tjedna 'Večeri za 5 na selu': 'Petero novih natjecatelja već polako zavrće rukave u želji da nam pokažu kakvi su domaćini i gosti'

Play ponuda

Više s weba