Play ponuda
Play ponuda
TRAČEVI SE NASTAVLJAJU

Kuma Olivera stiže u izvidnicu, a posebno je zanimaju sočni detalji: 'Spavate li skupa? Je li išta bilo?'

Nakon burne zajedničke večere i nove ceremonija na kojoj su svi parovi odlučili nastaviti eksperiment, vrijeme je za novi dan.

Image
RTL.hr/ 27.2.2023. u 12:00
Play ponuda

Andrea i Marko B. nakon sinoćnje će žestoke svađe sukob pokušati riješiti u dvorani, no isplanirana aktivnost Andrei se neće pretjerano svidjeti.

Miljana i Marko A. jutro će iskoristiti za komentiranje ostalih parova, a isti plan imat će i Tihomir, Manuela i Lorena, koji će na jutarnjoj kavici pretresati nedavne događaje s ceremonije.

‘’Glumataju, drže se uzvišeno, misle da su bolji i posebniji od nas. Neću biti korektna prema nekom tko me optužuje’’, komentirat će Lorena Miljanu i Marka.

U goste Petri i Dariju stiže njezina kuma Olivera Matijević koja je već na vjenčanju vrlo samouvjereno komentirala kako Dario nikako nije tip za njezinu prijateljicu, a sada je došla provjeriti situaciju.

‘’Spavate li skupa? Je li nešto bilo? Neki poljupci, seks?’’ zanimat će je najviše sočni detalji, a Petra i Dario reći će iskreno što misle jedno o drugome.

Test fizičke privlačnosti neće zaobići ni najnoviji par, a koliko će taj zadatak teško pasti Miljani i Marku, koliko će se njihova mišljenja razilaziti i kako će rangirati jedno drugo, gledatelji će doznati već večeras.

Nova uzbudljiva epizoda showa ‘Brak na prvu’ na rasporedu je od 21.15 sati na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Brak na prvu

Jasmin Čaušević: 'Privlače me uspješne žene, a ne starlete koje će se zaletjeti u biznismena'

Play ponuda

Više s weba