Brak na prvu

Lorena iz 'Braka na prvu' za RTL.hr otkrila je li stavljala filere u usta: 'Nije mi to bilo u planu, ali...'

Lorena Farkač u intervjuu za RTL.hr otkrila je kako je eksperimentirala s filerima...

RTL.hr
22.03.2023 14:00

Lorena Farkač, djevojka širokog osmijeha, bila je jedna od kandidatkinja treće sezone showa 'Brak na prvu' , a sa Stefanom Modrićem , iako nije ostvarila ljubavni odnos, uspjela je izgraditi prijateljski. Otkako je show završio, Loreni se život uvelike promijenio, a najveća je promjena uslijedila na privatnom planu. Zaljubila se u Francuzu kada je tamo bila na studentskoj razmjeni, a par čak planira i useljenje. U intervjuu za RTL.hr otkrila nam je i tko su famozni bačvari, ali i s kime je ostala u kontaktu. Također, svi su se u posljednjim epizodama showa pitala je li eksperimentirala s izgledom, odnosno usne su joj bile nešto punije pa su gledatelji pretpostavili da je Lorena krenula stopama svojih kolegica u showu. U intervjuu je otkrila što je istina.

Pročitajte još
FOTO Je li to Lorena eksperimentirala s filerima? Promijenila se na posljednjoj večeri

"Radila sam filere, tako je. Naime, nije mi to bilo u planu, ali ukazala mi se prilika te sam odlučila staviti filere svega dva dana prije samog snimanja pa su mi usne bile jako otečene na samom snimanju. Trenutno su mi fileri splasnuli i nemam više ništa u usnama", rekla je Lorena za RTL.hr. Sa Stefanom je i dalje u odličnim odnosima, kao i s Manuelom, Zoranom i Darijem.

"U ovom sociološkom eksperimentu naučila sam se strpljenju i razumijevanju. Uvažavanju osjećaja drugih osoba oko mene i kako je to biti u suživotu s nekom osobom. Također, točnije sam uspjela vidjeti što želim, a što ne želim kod neke osobe te koliko su mi pojedine stvari bitne u odnosu", zaključila je.


'Brak na prvu' pogledajte i na PLAYU !

POGLEDAJTE VIDEO: