Play ponuda
Play ponuda
BIT ĆE UZBUDLJIVO

Na redu je vjenčanje tajnog para, ostali poručili: 'Suprotni su karakteri, ona je zgodnija od njega jer je namontirana'

Nakon bajkovitih ceremonija na početku sezone večeras je na rasporedu i posljednje vjenčanje, i to ono tajnog para treće sezone 'Braka na prvu', Miljane Popović i Marka Antunovića.

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 17.2.2023. u 12:00
Play ponuda

Miljana Popović stiže iz Beograda i profesionalna je glumica. Smatra se samostalnom ženom kojoj je karijera najvažnija u životu. Nikada se ne zaljubi u dečka na početku, ali on joj mora biti zanimljiv kako bi ga prvo zavela, a tek onda se zaljubila. Ističe da nema određen tip dečka, a svi njezini bivši potpuno su drugačiji. Vjeruje da se uvijek moguće zaljubiti, kad god, gdje god, pa tako i u ovoj emisiji. Smatra da da muškarac pored nje neće gledati druge žene jer za to neće imati potrebu.

Image
Foto:
Image

Marko Antunović ima 39 godina i dolazi iz Zagreba, a radi kao učitelj joge. Vrlo je neovisan, otvoren, voli pričati o smislu života te je otvoren za šale na vlastiti račun. No, s druge strane, još uvijek traži sebe i svoju svrhu. Marko ističe kako je svaka njegova bivša djevojka bila drugačija od ostalih, a jedino što im je zajedničko bila je kreativnost i jaka ženska energija. U show ulazi otvorena uma, ali ne bi htio djevojku s kojom nema o čemu razgovarati i koja pretjeruje sa šminkom te plastičnim operacijama.

Image
Foto:
Image

Prije ceremonije, oboje će biti uzbuđeni i nervozni – Marko, jer nikad nije vjerovao da će se upustiti u ovako nešto, a Miljana, jer će je zanimati hoće li mu se svidjeti.

''Kad je prišla bliže, kad sam je doživio, vidio sam da je stvarno prekrasna'', na prvu će biti zadovoljan Marko.

''Kad sam ga ugledala, nisam imala neki osjećaj. Ali kada se nasmijao, e, tada sam ga primijetila. Ima jako lijep osmijeh i mile okice'', poručit će i Miljana.

Iako će vjenčanje proći u veselom i pozitivnom tonu, prve trzavice pojavit će se već na zajedničkom tulumu nakon ceremonije. I dok će se neki kandidati pokušati približiti novim supružnicima kako bi ih bolje upoznali, drugi će vrijeme iskoristiti za prve tračeve.

''Suprotni su karakteri, ona je zgodnija od njega jer je namontirana'', komentirat će.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Što će se sve dogoditi na posljednjem vjenčanju sezone, tko će komentirati, a tko se zabavljati, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Braku na prvu'.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVJETA

EKSKLUZIVNO Marko i Andrea iz 'Braka na prvu' ponovno su zajedno, za RTL.hr kažu: 'Ne možemo jedno bez drugoga'

Play ponuda

Više s weba