Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BURNO OKUPLJANJE

Na zajedničkoj večeri neki su morali napustiti stol, a dva para odlučila nastaviti eksperiment: 'Prilično jasna odluka!'

A što će odlučiti ostali parovi, gledatelji će vidjeti već sutra od 21.15 sati u 'Braku na prvu' na RTL-u.

Image
RTL.hr/ 7.2.2023. u 22:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nastavlja se zajednička večera, a Saša objašnjava ostalim parovima da su se Bojan i ona družili samo kad su morali zbog zajedničkih zadataka. Dariju je Bojan jako čudan jer je cijelo vrijeme neutralan i glumi da je sve normalno.

Ekspertica Sanela Kovačević Nelly smatra da je cijela negativna energija za vrijeme večere utjecala na Lorenu i Stefana jer se Lorena morala maknuti iz prostorije, a on je pošao za njom.

Image
Foto:
Image

''Ukoliko mi se nešto ne sviđa, ja se mičem'', poručila je Lorena.

Saša i Bojan otišli su popričati na samo gdje mu je Saša dala ponovno do znanja da ne planira imati ništa te da su ju stavili s bilo kojim drugim kandidatom, prošao bi još gore od njega.

Image
Foto:
Image

''Dalje skupa nećemo, ni kao emocionalni partneri ni kao prijatelji. Dalje kroz ovaj eksperiment nećemo nastaviti zajedno… Ako sam kad sam dolazila mislila da imam kapacitet podijeliti životni prostor s nekim, upoznala sam i spoznala sebe i osjetila da nemam taj kapacitet jer stvari doživljevam mnogo dublje i mnogo više osobno nego svi ovi parovi koji sjede za stolom. To nema nikakve veze s tobom'', ispričala mu je.

Image
Foto:
Image

''Ona je stavljena u situaciju u kojoj se nije najbolje snašla, mislim da je ona prva svjesna toga da je pogriješila… Ona nije loša cura. Samo malo da se opustila, da je dala malo više prostora čitavoj situaciji, mogla je kroz sve ovo proći puno lakše'', zaključio je Bojan.

Manuela i Lorena popričale su sa strane o cijeloj situaciji. Manueli nije jasno zašto ju je Sašina negativna energija izbacila iz takta, dok je Lorena priznala da se smatra dosta krhkom s obzirom na dojam koji ostavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Kada su se svi vratili za stol, Dario nastavlja propitkivati Sašu zašto je uopće dolazila ako nije ni planirala pružiti priliku partneru.

''Zašto si došla ako nisi ni za što spremna?'' nastavio ju je podbadati.

Saša se opravdavala priznajući da je imala drugi razlog dolaska u show: ''Ja sam ovdje došla zbog medijskog prostora da vidim kako to izgleda ispred i iza kamera i zbog novog životnog iskustva''.

Kako bi izazvala Darija, pitala ga je zar nije i njegova supruga ovdje zbog medijske pažnje, a Petra je sve samo slušala šuteći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Image
Foto:
Image

''Kako je večer trajala, samo se spuštala energija'', Hedviga je bila zadovoljna što se večera primiče kraju.

I Lorena i Stefan sretni su što su došli kući. Oboje su se složili koliko ih je cijela večera iscrpila. Lorena ne funkcionira u negativnoj atmosferi jer je ona jako pozitivna osoba i ne bi si u pravom životu nikad dozvolila prisutnost takve energije. Stefan joj je odrješito odgovorio da se jedino ona osjećala loše zbog takve energije, a Lorena mu je zamjerila što mijenja mišljenje jer je na ceremoniji bio na njezinoj strani i složio se da je Sašina energija utjecala na sve.

Image
Foto:
Image

Dario i Petra također komentiraju zbivanja za večerom, ali Dario želi znati zašto je Petra konstantno ukočena i zašto nije stala na njegovu stranu za večerom.

''Želiš biti neutralna, reci mi svoje mišljenje!'' poručio joj je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

''Ona je spojena s Bojanom, oni moraju rješavati svoje probleme. Ako mi se osobno obrati, ja ću njoj odgovoriti. Važnije mi je tko kaže nego što se kaže. Neću ustati na svaku. OK mi je da sam tako ukočena, to je moja stvar'', rekla je Petra, kojoj je zasmetalo što je Dario želi promijeniti.

Image
Foto:
Image

Osvanuo je sljedeći dan, dan ceremonija na kojoj Saša i Bojan odlučuju hoće li ostati u eksperimentu ili ne. Saša ističe da je ovdje došla zbog medijske pažnje, ali da je isto tako probala dati emocionalnu šansu, no nije uspjela.

''Sad sam tu radi sebe i upoznavanja ljudi'', priznala je, dodavši da ju je naživcirao Darijev komentar, ''Svi smo tu iz nekih razloga, ali taj medijski prostor vjerojatno svugdje kod nas postoji… On sjedi sa curom koja ima 30.000 pratitelja i tu je isključivo iz medijskog predstavljanja, ali nema kapacitet da to kaže'', osvrnula se Saša na prethodnu večer.

Image
Foto:
Image

Dario i Petra nakon jučerašnje svađe nastavljaju normalnu komunikaciju jer sinoć kada su se kamere ugasile ponovno su popričali o svemu i zaključio je da jučer je ipak malo pretjerao. Odlučili su se kladiti u večeru – Petra misli da će Saša napisati da ostaje, dok Dario misli da će u showu htjeti ostati Bojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

O svojoj odluci već je počeo razmišljati i sam Bojan: ''Ako Saša želi izvući nešto pozitivno iz cijele situacije, poraditi na sebi, onda možemo se podružiti još i izgraditi prijateljski odnos… Ali ako će biti u elementu u kakvom je bila zadnjih nekoliko dana, onda nema tu ništa ni za mene ni za nju''.

Image
Foto:
Image

''Razmišljam u nekim trenucima da bi možda otišao jer skroz smo drugačije osobe… Teško je vidjeti da će nešto biti između nas na nekom višem nivou. A nekad nam je OK, draga mi je i zanimljivo nam je baš zato što smo skroz različiti. Želim možda i ostati da još proučavam'', nije bio posve siguran u svoju odluku ni Dario.

Pred kandidate dolaze eksperti koji ih obavještavaju o tome što mogu očekivati od njih i od cijelog eksperimenta. Prvi par koji dolazi pred njih su Andrea i Marko. Eksperti smatraju da ostavljaju jako lepršav i lijep dojam te da postoji puno privlačnosti i razumijevanja.

Image
Foto:
Image

Ostali kandidati komentiraju ono što čuju – Manuela smatra da Marko pored Andree sjaji i da je ona druga žena u odnosu na vjenčanje, dok im Saša ne predviđa svijetlu budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Andrea je rekla da je njezin najveći problem nepovjerenje i da bi Marku htjela sto posto vjerovati, a ne zna kako. Marko je podijelio sa svima da mu je ovo iskustvo braka promijenilo mišljenje o braku: ''Možda sam čak i previše emotivno doživio taj prvi dan, ali poslije mi se sve pokazalo točnim. Definitivno želim brak, obitelj i djecu''. I Andrea i Marko napisali su da ostaju!

Image
Foto:
Image

Sljedeći par su Lorena i Stefan. Sanela smatra da je između njih jaka seksualna i fizička energija jer su kliknuli na prvu. Eksperte je zanimalo koliko su zapravo oni prisni jer im se svidio njihov fizički dodir prije nego što su sjeli na kauč.

''Kako se upoznajemo, kako mi pokazuje razumijevanje i sigurnost koja mi je potrebna, to je nešto gdje se ja više opuštam uz njega'', priznala je Lorena.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Smatram da svatko tko ima nekakav odnos koji gradi u nekakvom iskrenom smjeru da definitivno ne stoji tri metra jedno od drugog i da se dodiruje. Nemam problem s tim da me netko zagrli, kao što to nema ni ona'', rekao je i Stefan, no nije želio ići u detalje. Oboje su napisali da ostaju!

''Prilično jasna odluka!'' složili su se.

A što će odlučiti ostali parovi, gledatelji će vidjeti već sutra od 21.15 sati u 'Braku na prvu' na RTL-u.

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Ponedjeljak - petak u 19.30 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
RIJEŠEN MISTERIJ

Lorena iz 'Braka na prvu' za RTL.hr otkrila je li stavljala filere u usta: 'Nije mi to bilo u planu, ali...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba