Brak na prvu

A što horoskop prognozira parovima Braka na prvu"?

RTL
21.03.2020 19:00

Gordana M. i Dejan

Njihova je ljubavna priča počela kao po najboljem mogućem scenariju. Prvi pogledi bili su dovoljni da se rode prve ljubavne iskre, no u danima pred njima mogli bi se pojaviti i prvi izazovi. Neki od njih mogli bi imati veze s potpuno različitim načinom života ovo dvoje pojedinaca, a moglo bi se javiti i zrno sumnje. Ako žele opstati kao par, Gordana i Dejan morat će se jedno drugom sve više otkrivati, no istina često zna biti gruba.

Gordana G. V. i Milan

Vrijeme će pokazati s kojim je namjerama ovo dvoje kandidata ušlo u show i jesu li zvijezde naklonjene njihovoj romansi. Racionalna i staložena Gordana, morat će prihvatiti Milanovu, ponekad previše dječačku zanesenost. I on će morati prihvatiti da je brak kompromis te da bez popuštanja u nekim stvarima nijedan odnos, pa tako ni njihov, neće moći opstati. U narednim im je danima glavna zanimacija odlazak na medeni mjesec, gdje će probati produbiti svoj odnos.

Brak na prvu

Lidija i Alen

Temperamentna Slavonka i smireni Splićanin vjerojatno su par koji se karakterno najviše razlikuje, no najvažnije je od svega da se slažu u bitnim pogledima na život. Lidija čezne za pažnjom i nježnošću, i to bi svakako željela dobiti od svog partnera, ali naredno bi razdoblje po tom pitanju moglo biti prilično izazovno. Morat će odlučiti je li baš sve što ona poželi izvedivo, a Alen bi ponajprije trebao naučiti slušati. Dani pred njima puni su kušnji.

brak na prvu, Lidija i Alen

Nikolina i Adam

Da bi uspio u eksperimentu u kojem su odlučili sudjelovati, ovaj će par, prije svega, morati iskreno razgovarati kako bi vidjeli do koje su mjere kompatibilni. Adam je puno strastveniji ušao u bračnu priču nego Nikolina, koja je priznala da joj je kod muškarca presudan fizički izgled te da joj njezin suprug djeluje kao mekušac. Adam će se morati potruditi da bi osvojio srce svoje odabranice pa je pred ovim parom uzbudljivo ljubavno razdoblje.

Brak na prvu

Nadia i Luka

Ovaj atraktivan par ima velike šanse rasplamsati dublje osjećaje. Oboje su željni ljubavi i pažnje, a s obzirom na to da komunikaciju smatraju ključem svake uspješne veze, već su na pola puta do uspjeha. Problem bi se u narednim danima mogao pojaviti u činjenici da će im se interesi početi razilaziti pa je pitanje koliko će biti ustrajni i željni rješavati sve nedaće koje se nađu pred njima.

Brak na prvu, Nadia i Luka